وزیر شیلات یمن خواستار استفاده از تجربیات ایران شد

يکشنبه 18 آبان 1399
11:58
وزیر شیلات یمن خواستار استفاده از تجربیات ایران شد وزیر شیلات «دولت نجات ملی» یمن وابسته به «جنبش انصارالله»، خواستار استفاده از تجربیات ایران در بخش صیادی و شیلات شد.

العالم ـ یمن

رسانه‌های یمن روز یکشنبه از دیدار «محمد الزبیری» با سفیر ایران در صنعا خبر دادند که طی آن طرف یمنی خواستار استفاده از تجربیات ایران برای توسعه صنعت شیلات در کشور خود شد.

بر اساس این گزارش، «حسن ایرلو» سفیر ایران در صنعا نیز آمادگی کشورمان برای انتقال تجربیات و دانش به وزارت شیلات یمن را اعلام کرد.

در همین حال سفیر ایران در یمن نیز در صفحه شخصی خود در توئیتر نوشت: خوشحال شدم که با وزیر شیلات در دولت نجات ملی، آقای «محمد الزبیری» ملاقات کردم و با هم در مورد جوانب حفظ و توسعه شیلات تبادل نظر کردیم.

ایرلو اضافه کرد: یمن اکنون با حمله دشمنان مواجه است، تجربیات ایرانیان را در بخش شیلات برای این کشور ارائه کردم. ما آماده انتقال تخصص و دانش به وزارت شیلات یمن هستیم.

سفیر جدید ایران در صنعا ۶ آبان ضمن دیدار با «هشام شرف» وزیر امور خارجه «دولت نجات ملی یمن» ، رونوشت استوارنامه خود را به وی ارایه کرد.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

السید: مالیات آمریکاییها نباید صرف خرید بمب و تانک برای اسرائیل شود


ایران: هیچ مذاکره‌ای قبل از برآورده شدن هفت خواسته تهران صورت نمی‌گیرد+فیلم


پسر ترامپ: جنگ با ایران علت اصلی شکست ما بود


سخنگوی ارتش جمهوری اسلامی: آمریکا برای باز شدن تنگه هرمز باید به شروط ایران تن بدهید


ولایتی: یا امنیت جمعی محقق می‌شود یا همه ناامنی را تجربه می‌کنند


تاریخ‌سازی بانوان اسکواش با کسب نخستین برنز آسیا


گلوله‌باران جنوب لبنان توسط ارتش رژیم صهیونیستی


رگبار گلوله در کلرادو با قربانیان خونین


نیروی دریایی سپاه پاسداران: دو نفتکش در تنگه هرمز طعمه حریق شدند


ادامه تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک سوریه