کوهن: ترامپ در مراسم تحلیف بایدن شرکت نمی‌کند

دوشنبه 19 آبان 1399
17:48
کوهن: ترامپ در مراسم تحلیف بایدن شرکت نمی‌کند وکیل سابق دونالد ترامپ گفت، این رئیس جمهور آمریکا احتمالا در کریسمس از کاخ سفید به ملکش در مارالاگو فرار می‌کند و برای مراسم آغاز به کار ریاست جمهوری جو بایدن در ماه ژانویه باز نخواهد گشت.

العالم ـ آمزیکا

به گزارش ایندیپندنت، مایکل کوهن، وکیل سابق دونالد ترامپ در گفتگو با ام.اس.ان.بی.سی گفت، دونالد ترامپ احتمالا تا ماه ژانویه و بعد از آن ضمن سر کردن همراه با آسایش و راحتی در محل فرارش در فلوریدا، به نزاع با نتایج انتخابات خواهد پرداخت.

کوهن ادامه داد: من از اینکه هیچ سخنرانی پذیرش شکستی از سوی ترامپ وجود نداشته باشد شوکه نمی‌شوم. تئوری من این است که در زمان کریسمس او به مارالاگو می‌رود. من فکر می‌کنم او در آنجا تا زمان آغاز ریاست جمهوری بایدن باقی خواهد ماند. من شوکه نخواهم شد اگر که او در مراسم تحلیف و آغاز ریاست جمهوری بایدن هم حاضر نشود.

این وکیل سابق ترامپ تصریح کرد: او فقط یک بازنده است و این دارد او را می‌کشد و هم اکنون اتفاقی که در کاخ سفید دارد می‌افتد چیزی بجز نشان دادن انگشت اتهام نیست.

کوهن در پاسخ به اینکه رئیس جمهور آمریکا برنامه ریزی کرده بعد از ریاست جمهوری خود چه کار کند، گفت، او حتی بعد از آغاز ریاست جمهوری بایدن در ۲۰ ژانویه هم با نتایج انتخابات احتمالا با استفاده از یک "شبکه ترامپ" یا شرکت رسانه‌ای که هدف اعلام شده اولین نامزدی انتخاباتی او بود، خواهد جنگید.

به گزارش ایسنا، وی افزود: دونالد ترامپ نمی‌تواند این حقیقت را که شکست خورده بپذیرد. از نظر او، این مثل بازنده خواندن او است و این در دنیا برای او بدترین چیزی است که می‌توان او را خواند.

کوهن تصریح کرد: او با این مساله نه فقط تا ماه ژانویه، که در آن ملزم به کناره گیری و رفتن به جایی که باید برود است، خواهد جنگید بلکه بعد از کناره گیری هم کارهایی انجام خواهد داد که امور را برای دولت بایدن بسیار سخت خواهد کرد.

0% ...

آخرین اخبار

دیدار وزیر اقتصاد با مقامات بلندپایه اقتصادی روسیه


بازتاب حمله موشکی ایران به ناو جنگی آمریکا


هلاکت بیش از ۱۰۰ مزدور سعودی در درگیری‌های «تعز» یمن


چگونه آمریکایی‌ها جشن عروسی «کوهستک» را به قتل‌عام تبدیل کردند؟


کسب ۴ طلا، ۳ نقره و ۸ برنز در بازی‌های جهانی عشایر/ افزایش مدال‌ها نسبت به دوره گذشته


آمریکایی‌ها از هشتاد سال پیش تا الان فقط از ایران نه شنیدند


وزیر امور اقتصادی و دارایی وارد مسکو شد


دریادار سیاری: ملت ایران شکست‌ناپذیر است


انصارالله: عربستان دشمن درجه یک یمن است


نارضایتی ۶۴ درصد آمریکایی‌ها از عملکرد ترامپ