پوتین 4 وزیر کابینه را برکنار کرد

دوشنبه 19 آبان 1399
20:25
پوتین 4 وزیر کابینه را برکنار کرد ولادیمیر پوتین رییس جمهوری روسیه چهار وزیر کابینه دولت این کشور را برکنار کرد و رایزنی ها در دومای روسیه برای انتصاب وزیران جدید در کابینه دولت روسیه آغاز شده است.

العالم ـ اروپا

به گزارش خبرگزاری اینترفاکس، رییس جمهوری روسیه روز دوشنبه وزیران انرژی، منابع طبیعی، حمل و نقل و شهرسازی این کشور را از مقام خود برکنار کرد و برخی از وزیران برکنار شده به مقام جدید منصوب شدند.

میخاییل میشوستین نخست وزیر روسیه در نشست امروز کابینه دولت روسیه اعلام کرد که الکساندر نوواک از مقام وزیر انرژی روسیه برکنار شده و به مقام معاون نخست وزیر روسیه منصوب می شود.

نخست وزیر روسیه، نیکلای شولگینوف مدیر عامل شرکت دولتی «روس گیدرو» برای انتصاب به مقام وزیر انرژی روسیه پیشنهاد کرد و دومای روسیه نامزدی شولینگوف برای این مقام را بررسی می کند.

به دستور پوتین، یوگنی دیتریخ از مقام وزیر حمل و نقل روسیه برکنار شد و ویتالی ساویلیف مدیر عامل شرکت ایروفلوت برای تصدی وزارت حمل و نقل به دومای روسیه پیشنهاد شده است.

دیمیتری کوبیلکین از مقام وزیر منابع طبیعی روسیه برکنار شده و الکساندر کوزلوف وزیر توسعه خاور دور و قطب شمال روسیه برای این مقام به دومای روسیه پیشنهاد شد.

ولادیمیر یاکوشف نیز از مقام وزیر شهرسازی روسیه عزل شده است و ایرک فیزولین معاون اول وی برای تصدی مقام ویر پیشنهاد شده است.

این اشخاص برای تصدی مقام وزارت به دومای روسیه معرفی شده اند و بررسی نامزدی آنها در پارلمان روسیه آغاز شده است.

به گزارش ایرنا، دیمیتری پسکوف سخنگوی رییس جمهوری روسیه امروز در جمع خبرنگاران، تغییر چهار وزیر دولت روسیه را امری عادی خواند.

از وی درباره این تحولات پرسیده شد که آیا ممکن است بخاطر عدم اجرای دستورات رییس جمهوری انجام گرفته باشد و پسکوف در واکنش به آن، این گمانه زنی خبرنگاران را رد و خاطرنشان کرد: این ادعا که برکناری وزیران زودتر از موعد بوده نادرست است.

سخنگوی رییس جمهوری روسیه گفت که هیچ تاریخ مشخصی برای کار در یک مقام دولت وجود ندارد و به همین دلیل مطرح کردن سوال به گونه ای که عزل مقام زودتر از موعد بوده یا خیر درست نیست.

0% ...

آخرین اخبار

رژیم اشغالگر باب آوارگی فلسطینیان از کرانه باختری را گشوده است


بیانیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به مناسبت سی و هشتمین سالگرد عملیات غرورآفرین مرصاد


ادعای واهی نتانیاهو: برنامه هسته‌ای ایران باید متوقف شود!


پاسخ رهبر معظم انقلاب به نامه بیعت دبیرکل و رزمندگان حزب‌الله لبنان


تلفات باران در پاکستان؛ ۹۷ کشته و ۲۹۷ مصدوم


عراقچی: اقدام «فرصت‌طلب مستقر در کی‌یف» نمی‌تواند بی‌پاسخ بماند


مالزی بار دیگر بر عدم به رسمیت شناختن رژیم صهیونیستی تأکید کرد


نبیه بری: لبنان به تضمین سه‌جانبه ایران، عربستان و آمریکا نیاز دارد


پزشکیان: ایران متعلق به همه ایرانیان است


آیا جنگ آمریکا و اسرائیل در شکستن محور مقاومت ناکام مانده است؟