گروه ۷۷، لغو فوری تحریم‌های ایران را خواستار شد

جمعه 23 آبان 1399
22:28
گروه ۷۷، لغو فوری تحریم‌های ایران را خواستار شد چهل و چهارمین اجلاس وزرای خارجه "گروه ۷۷ به اضافه چین" بر برداشته شدن فوری تحریم‌های ضد جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد.

العالم - آسیا

در بیانیه سالانه نشست وزرای خارجه کشورهای عضو این گروه که روز گذشته در حاشیه هفتاد و پنجمین مجمع عمومی سازمان ملل متحد به تصویب رسید، آمده است: وزرای "گروه ۷۷ به علاوه چین" تحریم‌های یکجانبه اقتصادی علیه جمهوری اسلامی ایران را که دارای تاثیر منفی بر توسعه و رفاه مردم ایران دارد، مردود می‌دانند و خواستار لغو فوری این تحریم‌ها هستند.

در بند دیگری از این بیانیه درباره برجام تصریح شده است: وزرا بر لزوم حمایت از چندجانبه‌گرایی تاکید می‌کنند و اعلام می‌دارند که برنامه جامع اقدام مشترک میان ایران و سایر طرف‌ها، نمونه‌ای قوی از چندجانبه‌گرایی موفق برای حل مسائل جهانی است.

گروه ۷۷ بعلاوه چین با ۱۳۶ کشور عضو، بزرگترین و قدرتمندترین گروه در سازمان ملل متحد به شمار می‌رود. اجلاس وزرای خارجه گروه ۷۷ بعلاوه چین به طور سالانه در حاشیه اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک برگزار می‌شود که امسال به دلیل همه گیری کرونا به صورت مجازی برگزار شد.

ولکان بازکر رئیس هفتاد و پنجمین مجمع عمومی سازمان ملل متحد هم در این نشست بر لزوم همکاری جمعی برای مقابله با کووید-۱۹ و آثار آن به ویژه در کشورهای در حال توسعه تاکید کرد.

آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل متحد هم در این نشست از چندجانبه‌گرایی سخن گفت و گروه 77+چین را پیشرو در این زمینه دانست.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

نیروهای مسلح یمن: جنگنده اف ۱۵ عربستان را در آسمان مارب سرنگون کردیم


ترور مولوی گرگیج نشانه استیصال تروریست ها در برابر بصیرت مردم سیستان وبلوچستان است/ انتقام می گیریم


دیدار "عراقچی" و "وانگ یی" در چین؛ پکن خواستار بازگشت طرفین به میز مذاکره شد


بیانیه سپاه پاسداران در پی ترور و شهادت عالم برجسته سیستان و بلوچستان


تصاویر جدید سی بی اس نیوز از خسارات گسترده پایگاه های آمریکا بر اثر حملات ایران+ عکس


انهدام پهپاد پیشرفته MQ-9 آمریکا در عملیات بامداد امروز


واکنش سخنگوی سپاه به روایت هالیوودی آمریکایی ها درباره نجات خلبان متجاوز در خاک ایران+ فیلم


تقدیر رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام از سرمایه‌ زوال‌ناپذیر امنیت ملی


نیویورک تایمز: ترامپ با فروش ۴۰ هزار بمب یک تنی به اسرائیل موافقت کرد


بلینکن: همه کشورهای حاشیه خلیج فارس به دنبال توافق با تهران هستند