آخرین تلاش‌های ترامپ برای سوء‌استفاده از تولید واکسن کرونا

شنبه 24 آبان 1399
07:43
آخرین تلاش‌های ترامپ برای سوء‌استفاده از تولید واکسن کرونا
دونالد ترامپ از پیشرفت‌ها برای تهیه واکسن کرونا تقدیر کرد و کوشید این اقدام را به پای دولت خود بنویسد.

العالم _ آمریکا

به گزارش العالم به نقل از رویترز، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا از پیشرفت‌های گسترده برای تهیه واکسن کرونا تقدیر کرد.

وی که در کاخ سفید با خبرنگاران صحبت می‌کرد، اظهار داشت، می‌توان طی هفته آینده واکسن کرونا را بین آن دسته از کسانی که به کارهای ضروری مشغولند توزیع کرد، ولی تا ماه آوریل این واکسن برای عموم مردم توزیع خواهد شد.

یکی از واکسن‌هایی که تاکنون توانسته مرحله آزمایش بالینی را با موفقیت پشت سر بگذارد، واکسن فایزر است. شرکت داروسازی آمریکایی فایزر روز دوشنبه، ۱۹ آبان، اعلام کرد که با همکاری شرکت آلمانی «بایون‌تِک» واکسنی تولید کرده است که افراد را تا ۹۰ درصد در مقابل ویروس کرونا مصون می‌کند. شرکت فایزر برای ساخت این واکسن آزمایش‌های گسترده‌ای در شش کشور روی چهل هزار نفر انجام داده است.

رئیس‌جمهور آمریکا در ادامه گفت، فرماندار ایالت نیویورک در اقدامی سیاسی گفته است که واکسن تهیه شده را نخواهد پذیرفت.

دونالد ترامپ در ادامه گفت واکسن تهیه شده توسط دولت آمریکا بین همه ایالت‌ها توزیع خواهد شد و او می‌داند که مردم ایالت نیویورک نیز خواهان این واکسن هستند.

وی افزود دولت فدرال منتظر تغییر تصمیم ایالت نیویورک خواهد بود.

ترامپ در ادامه با تکرار اظهارات عجیب خود مدعی شد: قرنطینه و اعمال محدودیت راه حل نیست چرا که باعث مشکلات بسیاری از جمله از دست رفتن مشاغل، تعطیلی کارهای تجاری و دیگر مسائل می‌شود.

دونالد ترامپ تصریح کرد، این دولت به دنبال محدودیت و اعمال قرنطینه نخواهد بود، امیدوارم که… هر اتفاقی که در آینده بیفتد ...کسی نمی‌داند، چه دولتی بر سر کار خواهد بود… فکر کنم زمان معلوم می‌‌کند…ولی من به شما می‌گویم این دولت قرنطینه اعمال نمی‌کند.

این نخستین سخنرانی عمومی دونالد ترامپ پس از اعلام پیروزی جو بایدن در انتخابات سوم نوامبر محسوب می‌شود.

0% ...

آخرین اخبار

آمار شهدای لبنان به ۴۳۸۶ نفر رسید


دهمین دوره جایزه فیروزه پایان یافت


احضار سفیر آلمان به وزارت امور خارجه ایران


سردار حسن‌زاده: تا اوایل آبان رزمایش «جان فدای ایران» در همه شهرها اجرا می‌شود


چین: با انقضای قطعنامه ۲۲۳۱، بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت پایان یافته است


شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت


رهبر انصارالله یمن: ما آغازگر جنگ نیستیم/ اسناد جنایات سعودی را در اختیار داریم


سردار طلایی‌نیک: ۲۰۰ شب حضور حماسی مردم، جهش قدرت اجتماعی در تکمیل قدرت نظامی و ملی بود


هشدار بقایی درباره عملیات‌های پرچم دروغین در منطقه


سردار ابن‌الرضا: آمریکا با فناوری دفاعی پیشرفته ایران به چالش کشیده شد