استان‌های رکورددار کرونا در کشور

شنبه 24 آبان 1399
16:30
استان‌های رکورددار کرونا در کشور موارد ابتلا و بستری روزانه در کشورمان همچنان با شیب تند و نگران کننده‌ای در حال افزایش است و در این بین وضعیت رشد ابتلای برخی از استان های کشور نگران کننده تر از بقیه گزارش شده است.

العالم ـ ایران ـ علمی

بنابر اعلام وزارت بهداشت در حال حاضر وضعیت اپیدمی و گسترش ویروس کرونا به بالاترین میزان خود از زمان شیوع بیماری در کشور رسیده است.

آن طور که دکتر سیما سادات لاری سخنگوی وزارت بهداشت اعلام کرده، هفته گذشته نیز شاهد افزایش موارد بستری و تعداد فوت شدگان ناشی از ابتلا به بیماری کرونا نسبت به هفته‌های ماقبل بودیم.

بنابر این گزارش متوسط بروز هفتگی موارد مثبت بستری کرونا در هفته گذشته با افزایش نسبت به هفته ماقبل به ۲۶.۵ نفر به ازای هر ۱۰۰ هزارنفر رسیده است که در این بین استان‌های ایلام، سمنان، خراسان جنوبی و یزد دارای بیشترین میزان بروز بستری در کشور بودند.

در طول ۲۴ ساعت گذشته، از دیروز تا امروز ۲۴ آبان ۱۳۹۹ نیز ۱۱ هزار و ۲۰۳ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شده که دو هزار و ۵۰۹ نفر از آنها بستری شده اند در این مدت همچنین ۴۵۲ بیمار کووید۱۹ درکشور جان خود را از دست داده اند که با احتساب کشته های ۲۴ ساعت گذشته، مجموع جان باختگان این بیماری به ۴۱ هزار و ۳۴ نفر رسیده است.

0% ...

آخرین اخبار

هشدار ایران به متجاوزان: به هر حمله ده‌ها برابر شدیدتر پاسخ می دهیم


همتی: کمبود ارز نداریم/ ادعای فروپاشی کذب است


3 پیشنهاد پزشکیان برای تقویت همکاری در سازمان شانگهای


سخنرانی‌در‌ اجلاس شانگهای و دیدار با پوتین؛ اهم برنامه‌های پزشکیان


نماینده دموکرات: مردم آمریکا خواستار پایان جنگ علیه ایران هستند


وال استریت ژورنال: معاون وزیر جنگ آمریکا استعفا کرد


تجاوز رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با گلوله‌های حاوی فسفر سفید


عراقچی: آمریکا باید به تعهدات خود و تفاهم‌نامه اسلام‌آباد بازگردد


بقایی: اتحادیه اروپایی نقش خود را در حد مجری اوامر آمریکا تقلیل داده است


نماینده پارلمان لبنان: به قدرت ایران و رهبر آن تکیه داریم و به هم‌پیمانی با تهران افتخار می‌کنیم