طرح ترور نخست‌وزیر ارمنستان خنثی شد

يکشنبه 25 آبان 1399
00:40
طرح ترور نخست‌وزیر ارمنستان خنثی شد رئیس سابق اطلاعات ارمنستان به اتهام تلاش برای کودتا و ترور نخست‌وزیر این کشور به همراه چند تن دیگر بازداشت شد.

العالم - آسیا

سازمان اطلاعات ارمنستان اعلام کرد که طرح ترور «نیکل پاشینیان»، نخست وزیر این کشور کشف و خنثی شده است.

خبرگزاری «ارمن پرس» شنبه گزارش داد که «آرتور وانتسیان» رئیس سابق سرویس امنیت ملی ارمنستان به اتهام توطئه و برنامه‌ریزی برای ترور پاشینیان و کودتا علیه او بازداشت شده است.

وانتسیان هم‌اکنون رئیس حزب وطن ارمنستان، از احزاب مخالف نخست‌وزیری نیکول پاشینیان است و به حمل و انتقال غیرقانونی سلاح و مهمات و بمب متهم شده است.

وکلای رئیس سابق سرویس امنیت ملی ارمنستان گفته‌اند که سرویس امنیت ملی (اطلاعات) او را به همراه تنی چند از دوستانش بازداشت و حبس کرده است.

به دنبال توافق جمهوری آذربایجان و ارمنستان بر سر توقف جنگ در قره باغ کوهستانی که سه‌شنبه هفته گذشته با نظارت روسیه به امضای رؤسای سه کشور رسید، اعتراض‌ها به نخست‌وزیر ارمنستان در برخی از شهرهای این کشور از جمله ایروان، پایتخت شکل گرفت.

پاشینیان بعد از امضای این توافق به خیانت و دروغگویی و کشتار نیروهای ارمنی در قره باغ کوهستانی متهم شده است. بر اساس این توافق، ارمنستان اراضی اشغالی جمهوری آذربایجان (آغ‌دام، لاچین و کلبجر) را به آذربایجان واگذار کرده است و در برابر کریدور لاچین که ارمنستان را به قره باغ وصل می‌کند، موظف شده کریدوری جهت حمل و نقل بین خاک اصلی اذربایجان با جمهوری نخجوان ایجاد کند.

نخست وزیر ارمنستان در دفاع از توافق یاد شده گفته است که اگر این توافق را امضا نمی‌کرد، استپاناکرت (خان کندی)، مرکز قره باغ سقوط می‌کرد و بیش از ۲۵ هزار نظامی ارمنی در این شهر به محاصره در می‌آمدند.

طی این مدت شهر ایروان شاهد تظاهرات علیه پاشینیان بود و احزاب مخالف برای برکناری او در مجلس لایحه‌ای را آماده کردند که به دلیل حد نصاب رسیدن جلسه استیضاح او تشکیل نشد.

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف: امپراتوری آمریکا روبه‌زوال است


قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا


رویکرد بین المللی ایران همواره صلح‌طلبانه بوده است


افشای راهبرد بروزرسانی شده دشمن برای تقابل با ایران


پاک‌نژاد: تحویل نفت ایران به مشتریان ادامه دارد


پزشکیان: تمام حقوق قانونی ملت ایران باید به رسمیت شناخته شود


روسیه: با ایران برای حذف فشار‌های تحریمی تلاش خواهیم کرد