هجمه دوباره سعودی‌ها ضد «اخوان المسلمین»

دوشنبه 26 آبان 1399
10:05
هجمه دوباره سعودی‌ها ضد «اخوان المسلمین» مفتی کل عربستان و رئیس هیئت کبار العلماء به دنبال اقدام این کشور ضد اخوان المسلمین، آن را فرقه‌ای ضاله خواند.

العالم - عربستان سعودی

«شیخ عبدالعزیز بن عبدالله آل الشیخ» مفتی کل عربستان و رئیس هیئت کبار العلماء با حمله تند به «اخوان المسلمین» آن را فرقه‌ای ضاله خواند.

وی که اکنون رئیس پژوهش‌های علمی و دارالافتاء در عربستان است در صفحه توئیتر خود نوشت که اخوان المسلمین خون مسلمانان را مباح دانسته و با هتک حرمت‌ها اموال مردم را غارت و فتنه و فساد ایجاد می‌کنند.

هیئت کبار العلماء عربستان در 10 نوامبر جاری در بیانیه‌ای اعلام کرد: اخوان المسلمین گروهی تروریستی است که به هیچ عنوان نماینده رویکرد اسلامی نیست؛ بلکه تنها به دنبال اهداف حزبی مغایر با اسلام است که تحت پوشش اسلام دست به تفرقه‌افکنی، خشونت، تروریسم و فتنه‌انگیزی می‌زند.

در مقابل، گروه اخوان المسلمین به بیانیه هیئت علمای سعودی واکنش نشان داد و تاکید کرد که اخوان المسلمین قطعا یک گروه دعوت کننده به اصلاح است و یک گروه تروریستی نیست.

در مارس 2014، وزارت کشور عربستان سعودی اعلام کرد اخوان را در فهرست سازمان های تروریستی قرار داده است.

0% ...

آخرین اخبار

وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد


آژیر خطر در جنوب عربستان به صدا در آمد