مسکو از آغاز عملیات نظارتی صلح‌بانان روس در قره‌باغ خبر داد

دوشنبه 26 آبان 1399
18:56
مسکو از آغاز عملیات نظارتی صلح‌بانان روس در قره‌باغ خبر داد
وزارت دفاع روسیه گفت عملیات نظارتی صلح‌بانان این کشور در منطقه قره‌باغ با هدف اجرای توافق آتش‌بس بین باکو و ایروان آغاز شده است.

العالم - اروپا

شش روز بعد از توافق جمهوری آذربایجان و دولت ارمنستان برای پایان دادن به جنگ بر سر منطقه مورد مناقشه «قره‌باغ کوهستانی»، عملیات نیروهای صلح‌بان روسیه نیز آغاز شد.

به نوشته توئیتر شبکه «الجزیره»، وزارت دفاع روسیه امروز (دوشنبه) اعلام کرد: «عملیات نظارتی صلح‌بانان روس در قره‌باغ با هدف اجرای توافق آتش‌بس (بین باکو و ایروان) آغاز شده است».

سخنگوی این وزارتخانه همچنین خبر داد که روسیه در حال اعزام تعداد بیشتری نیروی نظامی به منطقه قره‌باغ برای تقویت مأموریت نیروهای صلح‌بان خود است.

بر این اساس، هواپیماهای نظامی ایلیوشین-۷۶ و آنتونف-۱۲۴ همچنان به انتقال صلح‌بانان روسی به منطقه مشخص‌شده ادامه می‌دهند و تا کنون ۹۵ پرواز عملیاتی انجام داده‌اند.

به نوشته وبگاه «دیفنس بلاگ»، سخنگوی وزارت دفاع روسیه با بیان اینکه پانزدهمین گردان نیروهای صلح‌بان روسی در فرودگاه نظامی ایروان پیاده شده‌اند، گفت: «آنها تجهیزات نظامی و تسلیحات مورد نیاز را از هواپیماها تخلیه کرده‌اند».

پیش از این، «رستم مرادُف» فرمانده نیروهای صلح‌بان روسیه گفته بود جمهوری آذربایجان و ارمنستان به توافق آتش‌بس پایبند بوده و ثبات در حال بازگشت به این منطقه است.

سه‌شنبه هفته قبل بود که جمهوری آذربایجان، ارمنستان و روسیه از توافق آتش‌بس در منطقه قره‌باغ کوهستانی خبر دادند. براساس این توافق، ارمنستان موظف است اراضی اشغالی جمهوری آذربایجان را در آغ‌دام، کلبجر و لاچین را تا یک دسامبر تخلیه کرده و کریدوری زمینی از نخجوان به آذربایجان ایجاد کند

فارس

0% ...

آخرین اخبار

وزیران خارجه چین و آمریکا درباره خاورمیانه و روابط دوجانبه گفت‌وگو کردند


تاکید سرلشکرصفوی برناتوانی جنگ صهیونیستی یا آمریکایی درمقابل“بصیرتِ مردمی”و“اقتدارِ ولایی"


نفتکش متخلف "ترند" با پرچم کشور توگو مورد اصابت قرار گرفت


پنتاگون خروج بخشی از نیروهای آمریکا از اروپا را بررسی می‌کند


سازمان ملل بر پاسخگویی آمریکا درباره جنایات جنگی در ایران تأکید کرد


گزارش یک حادثه امنیتی در آب‌های راهبردی تنگه هرمز


قالیباف: وتوی چین و روسیه سوءاستفاده سیاسی از شورای امنیت را رد کرد


37 حمله هوایی جنگنده‌های سعودی به مناطق غیرنظامی یمن


آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد


قدردانی ایران از چین و روسیه برای وتوی قطعنامه ضد ایرانی آمریکا