الازهر مصر تصمیم تل‌آویو برای ساخت واحدهای صهیونیست‌نشین جدید را محکوم کرد

سه شنبه 27 آبان 1399
11:00
الازهر مصر تصمیم تل‌آویو برای ساخت واحدهای صهیونیست‌نشین جدید را محکوم کرد
الأزهر مصر با صدور بیانیه‌ای موافقت رژیم صهیونیستی با ساخت ۱۲۵۷ واحد صهیونیست‌نشین در نزدیکی شهر قدس با هدف تغییر بافت جمعیتی آن را محکوم کرد.

العالم - مصر

الأزهر مصر در بیانیه‌ای ضمن محکوم کردن موافقت تل‌آویو با ساخت واحدهای صهیونیست‌نشین جدید در شهر قدس اشغالی خواستار اتخاذ موضع قاطع جامعه جهانی برای مقابله با این تجاوزات صهیونیست‌ها شد.

در این بیانیه بر مخالفت قاطع الازهر با تصمیمات باطل رژیم صهیونیستی که نقض آشکار قطعنامه‌های بین‌المللی است، تأکید شده و از جامعه جهانی خواسته شده است تا به مسئولیت‌های حقوقی و اخلاقی خود در قبال این تجاوزات عمل کرده و موضع قاطعی برای مقابله با این اقدامات جائرانه که نقض قطعنامه‌های بین‌المللی است، اتخاذ کند.

طبق گزارش وبگاه «صدی البلد»، الأزهر همچنین در بیانیه خود آورده است که هدف از این اقدامات رژیم صهیونیستی تغییر بافت جمعیتی اراضی فلسطینی و تکمیل اشغالگری اراضی فلسطینی است.

در بیانیه الازهر بر حمایت کامل از ملت مظلوم فلسطین و مبارزات آن به منظور آزادسازی اراضی اشغالی و اماکن مقدس تأکید شده و از جامعه جهانی برای یاری ملت فلسطین جهت مقابله با این قطعنامه‌های ظالمانه و مقابله قاطعانه با این تروریسم صهیونیستی درخواست شده است.

الازهر همچنین پایداری فلسطینیان و مقاومت آن‌ها برای دفاع از حق و سرزمین خود را ستود.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

کابینه عراق تکمیل شد


شهر زوطر حکایت مقاومت وپایداری مرزنشینان لبنان +فیلم


ایران بازگشایی سفارت کلمبیا در قدس اشغالی را محکوم کرد


انگلیس با فرافکنی نقش خود در ناامنی غرب آسیا را کتمان نکند


کودکان غزه؛ زخم‌هایی که التیام نمی‌یابند+فیلم


گزارش خبرنگار العالم از سفر معاون وزیر امور خارجه به لبنان برای تقویت روابط دوجانبه


نیروی‌های مسلح برای هر نبردی کاملا آماده هستند


عملیات تروریسم اقتصادی؛ آمریکا بیش از ۲۰ فرد و نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد


سخنگوی ارتش یمن: آسمان عربستان سعودی به‌استثنای اماکن مقدس ناامن است


عراقچی: روابط تاریخی ایران و یمن باید تقویت شود