وزیر سعودی:‌

حق مجهز شدن به تسلیحات اتمی را محفوظ می‌داریم

سه شنبه 27 آبان 1399
15:19
حق مجهز شدن به تسلیحات اتمی را محفوظ می‌داریم وزیر مشاور عربستان سعودی در امور خارجه می‌گوید که ریاض حق مجهز شدن به تسلیحات اتمی را در صورتی که ایران به یک قدرت هسته‌ای تبدیل شود، محفوظ می‌دارد.

العالم - عربستان سعودی

«عادل الجبیر» وزیر خارجه مشاور دولت عربستان سعودی در امور خارجه در مصاحبه با خبرگزاری آلمان گفت که این کشور این حق را دارد که خود را به تسلیحات اتمی مجهز کند.

روزنامه فرامنطقه‌ای «القدس العربی» به نقل از خبرگزاری آلمان گزارش داد که این وزیر سعودی در مصاحبه یادشده گفته است، در صورتی که نتوان ایران را از ساخت تسلیحات اتمی منع کرد، ریاض حق مسلح شدن به تسلیحات اتمی را محفوظ می‌دارد.

طبق این گزارش، عادل الجبیر با اشاره به این مسئله که ایران به یک «قدرت هسته‌ای» تبدیل شده و دیگر کشورها نیز راه آن را ادامه خواهند داد، در ارتباط با مجهیز شدن به تسلیحات اتمی گفت: «این یکی از گزینه‌هاست مطمئنا».

او همچنین در ادامه گفت: «عربستان سعودی تمام تلاش خود را برای محافظت از مردم و سرزمین خود خواهد کرد».

الجبیر در این مصاحبه همچنین ادعا کرد: «ما بر این باوریم که ایرانی‌ها تنها تحت فشار جواب می‌دهند».

او همچین در ارتباط با تغییرات که احتمال دارد در زمان ریاست «جو بایدن» نماینده دموکرات‌ها صورت بگیرد، گفت: «باید ببینیم».

این اظهارات در حالی است که پیشتر برخی از روزنامه‌ها از جمله «وال‌استریت‌ژورنال» از فعالیت‌های اتمی عربستان سعودی خبر داده بودند.

روزنامه آمریکایی وال استریت ژورنال، پیشتر، به نقل از مقامی غربی فاش کرده بود که ریاض اقدام به ساخت تأسیساتی برای تولید کیک زرد اورانیوم کرده است. این روزنامه نوشته بود این تأسیسات برای تولید کیک زرد در منطقه دورافتاده «العلا» در شمال غرب عربستان سعودی واقع شده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

نماینده چین در سازمان ملل بر ضرورت حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران تأکید کرد


پزشکیان: زنان ایران با فراهم‌سازی فرصت و اعتماد، توان فتح قله‌های جهانی را دارند


سرلشکر رضایی به رئیس‌جمهور آمریکا هشدار داد: ایران تعیین‌کننده واقعیت‌های میدانی است، نه تخیلات شما


گلوله باران جنوب لبنان همزمان با سفر «نواف سلام»


شهرک نشینان صهیونیست خانه آواره فلسطینی را آتش زدند


وزیر خارجه پاکستان خواستار اجرای کامل تفاهم‌نامه اسلام‌آباد شد


سپاه پاسداران انقلاب اسلامی: دوران تهدید «بی‌هزینه» پایان یافته است؛ هر تجاوزی پاسخی پشیمان‌کننده دارد


خطیب نماز جمعه تهران: این ماجراجویی آمریکا در منطقه آخرین ماجراجویی اوست


شهادت یکی از رزمندگان سپاه در پی اقدام تروریستی در سیستان و بلوچستان


بقائی: کانادا درباره گور‌های بی‌نام و نشان کودکان بومی پاسخگو باشد