توافق سوریه و عراق برای گسترش حمل و نقل ریلی

جمعه 30 آبان 1399
02:04
توافق سوریه و عراق برای گسترش حمل و نقل ریلی
سازمان خطوط ریلی سوریه و شرکت راه آهن عراق عصر پنجشنبه توافق همکاری مشترک امضا کردند.

العالم - عراق

"نجیب فارِس" مدیرکل سازمان خطوط ریلی سوریه پس از انعقاد این توافق‌نامه با طالب جواد کاظم همتای عراقی‌اش در دمشق به خبرگزاری سانای سوریه گفت که این توافق با هدف توسعه، تبادل تحقیقات، آموزش کادر فنی، تبادل سفرهای علمی، برگزاری کنفرانس و انتقال تکنولوژی در زمینه راه آهن و براساس ضوابط بین‌المللی صورت گرفته است.

فارس افزود: این توافق‌نامه همچنین شامل راه‌هایی برای توسعه تولید، کاهش هزینه، افزایش سرمایه‌گذاری در بخش حمل و نقل ریلی، افزایش رشد اقتصادی و توسعه با هدف ایجاد محیط مناسب برای فعالیت تجاری میان دو کشور دوست انجام شده است.

پس از امضای این توافق‌نامه، "زهیر خزیم" وزیر حمل و نقل سوریه با هیأت وزارت حمل و نقل عراق دیدار و دو طرف راه‌های فعال‌سازی همکاری مشترک و نیز مقابله با تحریم‌های اقتصادی دو جانبه بر دو کشور را بررسی کردند.

0% ...

آخرین اخبار

پیامدهای انتخابات آمریکا بر صحنه داخلی رژیم صهیونیستی+فیلم


مبارزه، استعمارستیزی و فلسطین؛ پیام جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت+فیلم


غزه: کمبود تجهیزات پزشکی جان بیماران فلسطینی را تهدید می‌کند


پاسخ رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس به ادعای تازه تل‌آویو


جنگنده‌های سعودی مزدوران خود را بمباران کردند


انهدام یک فروند پهپاد MQ۱ در آسمان جزیره قشم


چگونه نتایج ۴ انتخابات در کمتر از دو هفته برای اسرائیل چالش برانگیز شد


دفتر سیاسی انصارالله یمن: هدف قرار دادن بازار تعز جنایت جنگی است+فیلم


توطئه نتانیاهو برای انحلال کنست و تبدیل اسرائیل به دیکتاتوری


السید: مالیات آمریکاییها نباید صرف خرید بمب و تانک برای اسرائیل شود