واکنش ها به ادعای شدیدترین بارندگی قرن در ایران

جمعه 30 آبان 1399
07:45
واکنش ها به ادعای شدیدترین بارندگی قرن در ایران ادعای رویارویی مردم ایران با شدیدترین و سهمگین‌ترین سیل تاریخ ایران که از قول ناسا منتشر شده با واکنش‌های کاربران در رسانه‌ای اجتماعی همراه شده است.

العالم ـ گوناگون

در روز‌های اخیر خبری با عنوان "اطلاعیه مهم ٤٠٢" مبنی بر وقوع شدیدترین بارندگی قرن در ایران از قول ناسا در فضای مجازی دست به دست می‌شود و کاربران به آن واکنش نشان می‌دهند.

روابط عمومی سازمان هواشناسی کشور در واکنش به این مساله صدور چنین اطلاعیه‌ای را تکذیب و اعلام کرده «هیچگونه اطلاعیه‌ای با عنوان "اطلاعیه ۴۰۲" با مضمون "شدیدترین بارندگی قرن" توسط سازمان هواشناسی کشور صادر نشده است و هرگونه تغییرات جوی تنها از طریق تارنمای سازمان هواشناسی IRIMO.IR و پیامک‌های ارسالی از شماره‌های معتبر سازمان هواشناسی کشور، رسانه ملی و خبرگزاری‌های معتبر اعلام خواهد شد.»

برخی از کاربران فضای مجازی به رغم رد این ادعا از سوی سازمان هواشناسی گفته اند باید به فکر بود و چاره‌ای اندیشید و نسبت به مسائل بی‌تفاوت نبود و در این باره به سیل دروازه شیراز استناد کرده اند.

اما شماری از کاربران اظهار نظر کرده اند که این خبر صحت ندارد و ناسا هیچ اطلاعیه‌ای در این‌باره منتشر نکرده است برخی دیگر از کاربران نیز گفته اند ممکن است ناسا خود ابرها را بارور کند و به سوی ایران بفرستد.

جمعی از کاربران هم با کنایه گفته اند اگر بگویند که دایناسورها می‌آیند باور می‌‌کنند؛ ایران تست شده‌ی همه بلایای طبیعی است و مردم ایران را از این شایعات هراسی نیست.

0% ...

آخرین اخبار

کودک یمنی قربانی امروز بمباران ائتلاف سعودی


امیر سیاری :شناورهای دشمن در صورت هرگونه حماقت هدف قرار می‌گیرند


حمله به فرودگاه صنعاء / توقف پروازها در آسمان عربستان


پزشکیان: تا وحدت داریم، دشمن کاری از پیش نمی‌برد/ ضرورتِ میدان دادن به همه جوانان ایرانی


تصویب ۶۴ طرح سرمایه‌گذاری خارجی به ارزش ۷۱۰ میلیون دلار


تداوم توقف پروازهای «فلای دبی» به مقصد تل‌آویو


هشدار صنعا به ریاض؛ پاسخ‌ها دقیقاً متناسب با تجاوزهاست


پس‌لرزه‌های یک سیاست خصمانه؛ هشدار بانک جهانی درباره پیامدهای جنگ خودخواسته‌ی آمریکا علیه ایران


پوستر کاروان ایران برای بازی های پاراآسیایی ناگویا رونمایی شد


توسل ریاض به پکن برای پایان‌بخشی به بن‌بست یمن