کاوشگر چینی خاک ماه را به زمین می آورد

جمعه 30 آبان 1399
13:07
کاوشگر چینی خاک ماه را به زمین می آورد کاوشگر «چانگ ئه-۵» چین که بزودی از پایگاه  «ون چانگ» واقع در جنوب چین از طریق موشک حامل «لانگ مارچ ۵ وای ۵» به سمت کره ماه پرتاب می‌شود قرار است خاک کره ماه را جمع اوری و به زمین منتقل کند.

العالم ـ آسیا

به گزارش رادیو بین المللی چین، کاوشگر «چانگ ئه» پس از پرتاب، مسیری در حدود ۸۰۰ هزار کیلومتر را طی خواهد کرد تا به کره ماه واقع در ۳۸۰ هزار کیلومتری کره زمین برسد و با فرود بر سطح کره ماه، نمونه های خاک کره ماه را جمع آوری می کند و به کره زمین بر می گردد.

متخصصان درباره اهمیت تحقیق روی خاک کره ماه می گویند بررسی نمونه های خاک کره ماه که توسط این کاوشگر جمع آوری می شود، برای آشنایی با تاریخ خاک کره ماه و حتی فعالیت های خورشید کمک زیادی خواهد کرد.

قرار است کاوشگر «چانگ ئه-۵» چین، ۲ کیلو از نمونه های خاک کره ماه را به زمین بیاورد.

به گزارش ایرنا، شوروی سابق و آمریکا در برنامه های کاوش ماه خود که دهه های پیش انجام شد، هر یک کمتر از نیم کیلوگرم از خاک ماه را به زمین منتقل کردند.

0% ...

آخرین اخبار

جنایت جدید سعودیها در یمن؛ 14 نفر شهید و زخمی شدند


تغییر مسیر هواپیمای نتانیاهو از ترس اعتراضات در نیویورک


پرواز عقاب ایران بر بام آسیا؛ اولین طلای بازی‌های آسیایی ناگویا بنام کاراته ثبت شد


پیام رئیس ستاد کل نیروهای مسلح به مناسبت رحلت آیت‌الله العظمی شبیری زنجانی


پیام رهبر انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌ العظمی شبیری زنجانی


ویدئو گرافیک: توانمندی‌های موشکی ایران ..


ویدئو گرافیک: توانمندی‌های نیروی دریایی ایران ..


عضو ارشد انصارالله: نیروهای مسلح یمن در حال نبردی سرنوشت‌ساز با عربستان هستند


وزارت امور خارجه اتهامات آمریکا در مورد گرانی سوخت را پوششی برای فرار از مسئولیت دانست


پزشکیان عازم نیویورک شد