کرونا جان 11 هزار و 752 نفر را طی یک روز در جهان گرفت

شنبه 1 آذر 1399
23:37
کرونا جان 11 هزار و 752 نفر را طی یک روز در جهان گرفت براساس آمار سازمان جهانی بهداشت 11 هزار و 752 نفر طی یک روز در جهان بر اثر ابتلا به کووید -19 جان خود را از دست دادند.

العالم ـ اروپا

بنابر گزارش اسپوتنیک، داده‌های سازمان جهانی بهداشت حاکی است، طی یک روز بیش از 641 هزار مورد ابتلا به ویروس کرونا در جهان به ثبت رسیده و 11 هزار و 752 نفر بر اثر ابتلا به کووید -19 جان خود را از دست دادند.

متخصصان بیش از هر جای دیگر در اروپا تعداد موارد ابتلا به ویروس کرونا را به ثبت رساندند (بیش از 276000 نفر)، در آمریکای جنوبی و شمالی (بیش از 257000 نفر) و کلا در جهان بیش از 57 میلیون و 200 هزار نفر به این بیماری مبتلا شده اند که از این تعداد بیش از 1 میلیون و 300 هزار نفر درگذشتند.

در 31 دسامبر سال 2019، مقامات چینی از شیوع ذات الریه پنومونی ناشناخته در شهر ووهان در بخش مرکزی این کشور (استان هوبی) به سازمان بهداشت جهانی اطلاع دادند. کارشناسان عامل ایجاد کننده بیماری را شناسایی کرده اند، این یک ویروس جدید است.

این ویروس می‌تواند از طریق قطرات تنفسی از انسان به انسان هم منتقل شود.حدس زده می‌شود که ممکن است این بیماری از طریق تماس با آبزیان یا خوردن آنها منتقل شود، ولی هنوز نتیجه نهایی در این زمینه حاصل نشده است.

دوره نهفتگی این بیماری به طور متوسط حدود 7 روز است و علائم بیماری پس از گذشت این بازه زمانی در بدن فرد مبتلا ظاهر می‌شود. علائم شامل تب، بدن درد، گلو درد، سرفه، درد عضلات، آب ریزش بینی، سر درد است. برخی دچار علائم گوارشی مثل تهوع و اسهال می‌شوند. آنچه باعث نگرانی می‌شود این است که فرد دچار ذات الریه شود.

سازمان بهداشت جهانی شیوع این بیماری را فوریتی با اهمیت بین المللی تشخیص داد و نام رسمی آن را بیماری COVID-19 گذاشت.

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف:خواهیم دید دشمن در جنگ اقتصادی تمام‌عیار شکست می‌خورد


انتقاد پارلمانی از بی‌توجهی دولت لبنان به جنوب کشور


حمله موشکی یمن به نیروهای هوادار عربستان سعودی و سرنگونی پهپاد شناسایی این کشور  


درخشش تیم کشتی آزاد ایران در جام هارویان ارمنستان


تداوم آتش‌افروزی تل‌آویو در جنوب لبنان


تاکید آیت‌الله نوری همدانی بر راه‌های عملی برای وحدت اسلامی


اسلام آباد: تسلیم تحریم‌های یکجانبه علیه ایران نمی‌شویم


سفیر اسبق ایران در عراق پرده از تهدیدات جدید آمریکا علیه بغداد برای قطع روابط با تهران برداشت+فیلم


تکرار ادعاهای سیاسی گروسی علیه برنامه هسته‌ای ایران


سخنگوی وزارت امور خارجه از سفر نخست‌وزیر قطر به تهران خبر داد