پشت پرده بازگشت سفیران رام‌الله به ابوظبی و منامه

يکشنبه 2 آذر 1399
10:52
پشت پرده بازگشت سفیران رام‌الله به ابوظبی و منامه یک عضو ارشد حماس اعلام کرد، به تشکیلات خودگردان فلسطین در مقابل بازگرداندن سفرایش به ابوظبی و منامه وعده‌های مالی داده شده است.

العالم - فلسطین اشغالی

«وصفی قبها» از اعضای ارشد جنبش حماس اعلام کرد، تشکیلات خودگردان فلسطینی در ازای بازگرداندن سفیران خود به منامه و ابوظبی وعده‌های مالی از این کشورها دریافت کرده است.

قبها به وبگاه «الخلیج آنلاین» گفت: در پشت پرده بازگرداندن سفرای فلسطین به امارات و بحرین قراردادهای مشکوک وجود دارد و رام‌الله فقط در راستای منافع خود عمل می‌کند.

وی تأکید کرد، تشکیلات خودگردان هیچ دستاورد سیاسی برای ملت فلسطین نداشته و هدف آن باقی ماندن در قدرت است.
جنبش حماس این تصمیم تشکیلات خودگردان را خنجر به تلاش‌های ملی جهت ایجاد مشارکت ملی و راهبرد مقاومت برای مقابله با معامله قرن دانست و گفت: «این تصمیم در حالی گرفته می‌شود که اعلام شده است هزاران واحدهای مسکونی شهرک‌نشین در شهر قدس اشغالی قرار است ساخته شود».

0% ...

آخرین اخبار

سردار بلالی: در صورت تجاوز جدید، هر کشوری که به آمریکا کمک کند، هدف مشروع ایران خواهد بود/ آمریکا در هیچ نقطه‌ای در منطقه در امان نیست


پزشکیان: نظارت بر نحوه مصرف و توزیع انرژی با جدیت دنبال شود


ونس: جنگ با ایران از عوامل اصلی شکست جمهوری‌خواهان در انتخابات بود


خشم رای دهندگان آمریکایی از سیاست های خارجی ترامپ و افزایش قیمت ها


چک پنج هزار دلاری ترامپ برگشت خورد!


سردار طلایی‌نیک: ایستادگی ملت ایران الهام‌بخش ملت‌های آزاده است


رای تاریخی شورای شهر بیرمنگام به تحریم سرمایه‌گذاری در «اسرائیل»


تشدید اقدامات امنیتی عراق در مرز با سوریه، اردن و عربستان


کنایه سفارت ایران در انگلیس به ترامپ پس از شکست انتخاباتی: کتاب «تاریخ بی‌خردی» را بخوان


سیلی محکم مردم آمریکا به ترامپیسم+ فیلم