نشست وزرای دفاع کشورهای عربی خلیج فارس با حضور قطر

دوشنبه 3 آذر 1399
15:08
نشست وزرای دفاع کشورهای عربی خلیج فارس با حضور قطر
نشست وزرای دفاع کشورهای عربی خلیج فارس با حضور وزیر دفاع قطر به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد و حاضرین بر لزوم توسعه همکاری‌ها تأکید کردند.

العالم - جهان اسلام

وزرای دفاع کشورهای عربی حوزه خلیج فارس، شب گذشته (یکشنبه) در نشستی مجازی بر توسعه همکاری‌های نظامی تأکید کردند.

به گزارش آناتولی، در این نشست که «خالد بن محمد العطیه» وزیر دفاع قطر نیز حضور داشت، حاضرین بر توسعه اقدام مشترک نظامی و در پیش گیری استراتژی نظامی واحد و دفاع مشترک و فرماندهانی نظامی واحد تأکید کردند.

شورای همکاری خلیج فارس در بیانیه خود به جزئیات بیشتری از این نشست اشاره نکرد.

اما امارات که «محمد احمد البواردی» وزیر دفاع این کشور، میزبان این نشست بود، اعلام کرد که شرکت کنندگان در خصوص اقدام نظامی مشترک به خصوص در زمینه دفاعی گفت‌و‌گو کردند.

این نشست با حضور وزیر دفاع قطر در حالی صورت گرفت که بحران میان دوحه با ریاض و ابوظبی در چهارمین سال خود به سر می‌برد و قطر از ژوئن ۲۰۱۷ تا کنون در محاصره هوایی، زمینی و دریایی امارات و عربستان سعودی قرار دارد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

هراس نتانیاهوی جنایتکار از بادبادک های ساده!


خط و نشان سخنگوی وزارت دفاع برای دشمن با شگفتانه‌های نظامی


فروپاشی منابع مالی؛ کابوس جدید ارتش صهیونیست‌ها


پایان رویای ’جنگ دو هفته‌ای’ ترامپ پنتاگون را در مرداب بی‌پولی گرفتار کرد!+فیلم


گزارش تلگراف: وعده پیروزی سریع آمریکا محقق نشد


پیام صریح عراقچی به آمریکا: فشار نتیجه نمی‌دهد


شکایت خبرنگاران اخراجی علیه پنتاگون و دولت آمریکا


مقاومت محور اصلی موضوع کنفرانس وحدت اسلامی در تهران


وزیر دفاع اسبق لبنان: آمریکا و اسرائیل دو روی یک سکه هستند


چالش قضایی جدید دولت ترامپ در آستانه انتخابات