امارات| توقف صدور روادید برای شهروندان ایرانی و ۱۲ کشور دیگر

چهارشنبه 5 آذر 1399
11:37
امارات| توقف صدور روادید برای شهروندان ایرانی و ۱۲ کشور دیگر
امارات متحده عربی صدور روادید برای ۱۳ کشور عمدتاً مسلمان را متوقف کرد.

العالم _ امارات

به گزارش العالم به نقل از رویترز، امارات متحده عربی صدور روادید را برای شهروندان ۱۳ کشور عمدتاً مسلمان از جمله ایران، سوریه و سومالی متوقف کرده است.

بنا بر پرونده‌ای که در خصوص این ممنوعیت به وسیله رسانه‌ها مشاهده شده است، صدور ویزای شغلی و مسافرتی برای اتباع ۱۳ کشور تا اطلاع ثانوی متوقف شده است. اعمال این محدودیت از ۱ هفته پیش آغاز شده است. نام کشورهای افغانستان، لیبی، یمن، الجزایر، کنیا، عراق، لبنان، پاکستان، تونس و ترکیه نیز در این فهرست دیده می‌شود.

مشخص نیست آیا این محدودیت، موارد استثنا را شامل می‌شود یا خیر. مقامات اماراتی هنوز به این خبر واکنش نشان نداده اند اما یک منبع به شرط فاش نشدن نامش دلیل اتخاذ این تصمیم را «مسائل امنیتی» عنوان کرده است. به گفته این منبع، این محدودیت موقت و کوتاه‌مدت خواهد بود.

هفته گذشته وزارت امور خارجه پاکستان اعلام کرده بود امارات صدور روادید جدید را برای شهروندان این کشور و چندین کشور دیگر متوقف کرده است.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

غریب‌آبادی: ایران در برابر تهدید استفاده از سلاح هسته‌ای دست‌بسته نخواهد بود


سخنگوی نیروهای مسلح یمن: امروز هیچ حمله‌ای علیه خاک عربستان انجام نداده ایم


عزم استوار و حکمت رهبری؛ بنیان‌های پیروزی همه‌جانبه و برتری محور مقاومت را پی‌ریزی کرد


اعلام جزئیات یوم‌الله 13 آبان؛ «مرگ بر آمریکا» از تهران تا دارالذکر


عراقچی: هیچ‌گونه خصومتی با اعضای شورای همکاری خلیج فارس نداریم


آیا بازگشت احتمالی نتانیاهو به قدرت چالشی تازه به شمار می‌آید؟


یورش گسترده نظامیان صهیونیست به کرانه باختری؛ حمله به منازل و بازداشت‌های متعدد


نشست سه‌جانبه روسیه، اوکراین و آمریکا در ابوظبی


هشدار حماس درباره تشدید اقدامات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی علیه اسیران


نمایش جنایات نتانیاهو در سوئد