خطیب زاده در کابل: به دنبال برقراری صلح و ثبات در افغانستان با همکاری مشترک هستیم

چهارشنبه 5 آذر 1399
14:07
خطیب زاده در کابل: به دنبال برقراری صلح و ثبات در افغانستان با همکاری مشترک هستیم
سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان هدف از سفر خود به کابل را برقراری صلح و امنیت در افغانستان با همکاری‌های مشترک خواند.

العالم _ ایران / سیاسی

«سعید خطیب زاده» سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز (چهارشنبه) در یک سفر رسمی برای گسترش روابط دوجانبه در حوزه صلح و امنیت به‌همراه هیاتی وارد کابل شد.

این سفر همزمان با تحولات جدید در افغانستان به‌خصوص در حوزه صلح صورت گرفته و بازیگران کلیدی از جمله ایران به دنبال ایفای نقش خود در این کشور همسایه هستند.

خطیب زاده درباره اهداف این سفر به پرس تی‌وی، گفت: امنیت برای دو کشور همسایه ایران و افغانستان بسیار بااهمیت بوده و امنیت این دو کشور به یکدیگر گره خورده است.

وی افزود: ما به دنبال این هستیم با همکاری یکدیگر صلح و ثبات در افغانستان برقرار شود.

این در حالی است که هفته گذشته نیز عمران خان، نخست وزیر پاکستان از کابل دیدار کرد. سفر مقامات همسایگان شرقی و غربی نشان از اهمیت روز افزون افغانستان برای این کشورها دارد.

شدت خشونت در افغانستان پس از توافق آمریکا و طالبان افزایش یافته و هیات دولت و گروه طالبان در حالی رایزنی در دوحه قطر هستند.

همچنین روز گذشته اشرف غنی،‌ رئیس جمهور افغانستان گفت که صلح پایدار در این کشور تنها زمانی رخ خواهد داد که اجماع منطقه ای برای صلح و امنیت در کابل شکل گیرد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

پیروزی رئیس‌جمهور حامی مذاکره با مسکو در انتخابات بلغارستان


روحانی لبنانی: صهیونیست‌ها سیاست توسعه طلبانه و آوارگی فلسطینیان را دنبال می کنند


گزارش العالم از تشدید بحران نان در غزه + ویدئو


نماینده پارلمان لبنان: مقاومت جزء جدایی‌ناپذیر جامعه است


عراقچی وارد عشق‌آباد شد


ادعای تکراری ترامپ درباره جنگ علیه ایران: پایان ماجرا نزدیک است!


بهای نفت در بازارهای جهانی کاهش یافت


وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا