طلای المپیک پس از ۸ سال به ایران رسید!

پنج‌شنبه 6 آذر 1399
13:45
طلای المپیک پس از ۸ سال به ایران رسید! کمیته بین‌المللی المپیک، مدال طلای المپیک ۲۰۱۲ لندن را به وزنه‌بردار پیشین کشورمان داد.

العالم - ورزشی

هیئت اجرایی کمیته بین‌المللی المپیک (IOC) در یک جلسه مشورتی که روز گذشته (چهارشنبه) توسط کنفرانس ویدیویی برگزار شد، بر اساس تصمیمات کمیسیون انضباطی IOC تصمیم به تخصیص مجدد مدال‌ها و دیپلم‌های افتخار بازی‌های المپیک 2012 لندن گرفت.

بر اساس اعلام سایت رسمی المپیک، به دنبال رد صلاحیت ورزشکاران در رشته وزنه‌برداری به خاطر دوپینگ، نتایج توسط فدراسیون جهانی وزنه‌برداری (IWF) از نو تنظیم شده است. بر این اساس و با توجه به رد صلاحیت قهرمان و نفر چهارم دسته 105 کیلوگرم مردان، مدال طلا به نواب نصیرشلال از ایران رسید، بارتلومی وویچخ بونک از لهستان و ایوان افرموف از ازبکستان نیز به ترتیب صاحب مدال‌های نقره و برنز شدند.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

انهدام یک فروند پهپاد MQ۱ در آسمان جزیره قشم


چگونه نتایج ۴ انتخابات در کمتر از دو هفته برای اسرائیل چالش برانگیز شد


دفتر سیاسی انصارالله یمن: هدف قرار دادن بازار تعز جنایت جنگی است+فیلم


توطئه نتانیاهو برای انحلال کنست و تبدیل اسرائیل به دیکتاتوری


السید: مالیات آمریکاییها نباید صرف خرید بمب و تانک برای اسرائیل شود


ایران: هیچ مذاکره‌ای قبل از برآورده شدن هفت خواسته تهران صورت نمی‌گیرد+فیلم


پسر ترامپ: جنگ با ایران علت اصلی شکست ما بود


سخنگوی ارتش جمهوری اسلامی: آمریکا برای باز شدن تنگه هرمز باید به شروط ایران تن بدهید


ولایتی: یا امنیت جمعی محقق می‌شود یا همه ناامنی را تجربه می‌کنند


تاریخ‌سازی بانوان اسکواش با کسب نخستین برنز آسیا