فروش پیراهن 'دست خدای' مارادونا به مبلغ ۲ میلیون دلار

شنبه 8 آذر 1399
08:09
فروش پیراهن 'دست خدای' مارادونا به مبلغ ۲ میلیون دلار مرگ ناگهانی مارادونا پس از چند روز همچنان توجه رسانه‌ها را به خود جلب می‌کند.

العالم - آمریکا

به گزارش شبکه خبری العالم به نقل از رویترز، به گفته یکی از فعالان عرصه فروش لوازم ارزشمند برجا مانده از ورزشکاران، پیراهنی که دیگو آرماندو مارادونا آن را هنگام به ثمر رساندن گلش با دست به انگلستان در جام جهانی ۱۹۸۶ بر تن داشت دست‌کم به مبلغ ۲ میلیون دلار به فروش می‌رسد.

این پیراهن هم‌اکنون در اختیار استیو هاج، بازیکن اسبق تیم ملی فوتبال انگلستان است. مارادونا این پیراهن را پس از آن مسابقه جنجالی در تونل ورزشگاه به هاج هدیه داد. هاج نیز پیراهن خود را در اختیار مارادونا قرار داد. جالب اینجاست که پاس رو به عقب ناموفق استیو هاج زمینه‌ساز گل مارادونا به انگلستان شد؛ گلی که مارادونا پس از بازی برای توصیفش از عبارت «دست خدا» استفاده کرد. آرژانتین در آن جام جهانی که در کشور مکزیک برگزار شد به مقام قهرمانی رسید.

این پیراهن هم‌اکنون در موزه ملی فوتبال انگلستان در شهر منچستر به نمایش گذاشته شده است.

دیگو آرماندو مارادونا چهارشنبه هفته گذشته در ۶۰ سالگی بر اثر حمله قلبی درگذشت.

0% ...

آخرین اخبار

مخالفت عراق با تمدید حضور نیرو‌های ائتلاف بین المللی


پزشکیان: امنیت منطقه در گرو مقابله با رویکردهای مبتنی بر زور است


هشدار ایران به متجاوزان: به هر حمله ده‌ها برابر شدیدتر پاسخ می دهیم


همتی: کمبود ارز نداریم/ ادعای فروپاشی کذب است


3 پیشنهاد پزشکیان برای تقویت همکاری در سازمان شانگهای


سخنرانی‌در‌ اجلاس شانگهای و دیدار با پوتین؛ اهم برنامه‌های پزشکیان


نماینده دموکرات: مردم آمریکا خواستار پایان جنگ علیه ایران هستند


وال استریت ژورنال: معاون وزیر جنگ آمریکا استعفا کرد


تجاوز رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با گلوله‌های حاوی فسفر سفید


عراقچی: آمریکا باید به تعهدات خود و تفاهم‌نامه اسلام‌آباد بازگردد