السیسی در دیدار با محمود عباس:

موضوع فلسطین جزو اولویت های مصر است

دوشنبه 10 آذر 1399
21:40
موضوع فلسطین جزو اولویت های مصر است رییس جمهوری مصر در دیدار رییس تشکیلات خودگردان فلسطین، با بیان اینکه موضوع فلسطین همچنان جزو اولویت های سیاست مصر به شمار می رود، بر موضع قاهره در این باره تاکید کرد.

العالم - مصر

به گزارش تارنمای مصری «الیوم السابع»، عبدالفتاح السیسی روز دوشنبه در دیدار با محمود عباس که هم اکنون سرگرم دیدار از قاهره است، بر حمایت کامل مصر از مواضع و گزینه های فلسطین تاکید کرد.

بسام راضی سخنگوی رسمی ریاست جمهوری مصر در این باره گفت: در این دیدار آخرین تحولات فلسطین و روند صلح خاورمیانه بررسی شد.

رییس تشکیلات خودگردان فلسطین امروز در سفر به مصر که پس از دیدارش از اردن انجام شد، با «سامح شکری» وزیر خارجه مصر و «احمد ابوالغیط» دبیرکل اتحادیه عرب دیدار و گفت و گو کرد.

محمود عباس در این دیدارها شکری و ابو الغیط را در جریان آخرین تحولات فلسطین و تلاش‌های سیاسی و دیپلماتیک مبذول شده به منظور جلب حمایت‌های بین‌المللی از ملت فلسطین قرار داد.

عباس همچنین دیروز با عبدالله دوم شاه اردن دیدار کرد. دو طرف در این دیدار نسبت به احیای مذاکرات سازش پس از روی کارآمدن جو بایدن در آمریکا ابراز امیدواری کردند.

ايرنا

0% ...

آخرین اخبار

چین: با انقضای قطعنامه ۲۲۳۱، بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت پایان یافته است


شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت


رهبر انصارالله یمن: ما آغازگر جنگ نیستیم/ اسناد جنایات سعودی را در اختیار داریم


سردار طلایی‌نیک: ۲۰۰ شب حضور حماسی مردم، جهش قدرت اجتماعی در تکمیل قدرت نظامی و ملی بود


هشدار بقایی درباره عملیات‌های پرچم دروغین در منطقه


سردار ابن‌الرضا: آمریکا با فناوری دفاعی پیشرفته ایران به چالش کشیده شد


انهدام پنجاه و سومین فروند پهپاد MQ-9 آمریکا


ذوالقدر: تا به زیر کشیدن ترامپ و نتانیاهو، تنگه هرمز را نخواهیم گشود


فشار آمریکا به دولت عراق با اهرم دلار برای خلع سلاح مقاومت/ گروه های عراقی: انحصار سلاح منوط به پایان حضور نظامی آمریکاست


درخشش هنر و خلاقیت ایرانی در قلب ژنو؛ میزبانی سازمان جهانی مالکیت فکری از «میراث ایرانی و نوآوری آینده»