تلاش استانداری دمشق برای بازسازی پایتخت و بازگرداندن آوارگان

سه شنبه 11 آذر 1399
16:05
تلاش استانداری دمشق برای بازسازی پایتخت و بازگرداندن آوارگان
استاندار دمشق گفت که بازسازی شهر دمشق و مناطق اطراف آن را به صورت جدی در دستور کار خود دارد تا بتواند آوارگان را بازگرداند.

العالم - سوریه

«عادل العلبی» استاندار دمشق بر ادامه روند بازسازی شهر دمشق و شهرستانهای آن و بازگرداندن آوارگان تأکید کرد.

العلبی به روزنامه الوطن گفت که در حال حاضر، بازگرداندن آوارگان به مناطق آزاد شده و قابل سکونت، از اهمیت بالایی برخوردار بوده و فعالیت در همه مناطق آزاد شده از جمله «التضامن» آغاز شده است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر، آوارگانی که منازلشان سالم مانده، اسکان داده می‌شوند، تأکید کرد، تسهیلاتی برای بازگشت شهروندان به منازلشان داده می‌شود. و به همین دلیل، شماری از آوارگان به منازل خود بازگشته‌اند.

استاندار دمشق ادامه داد، کارهای مربوط به بازسازی منطقه«یرموک» آغاز شده است تا دیگر ساختمانی به صورت غیر قانونی در آن احداث نشود.

العلبی خاطر نشان کرد، تلاشها به صورت فوری برای بازگرداندن شهروندان منطقه یرموک به منازل قابل سکونت ادامه دارد و چندین خانواده نیز به منازل خود بازگشته‌اند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

دریادار ایرانی: با همان روحیه شهدا از ایران دفاع می‌کنیم


بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام


۲ نوجوان اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران محاکمه شدند


وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت


کاریکاتور | صفحات خونین تاریخ آمریکا؛ میراثی از جنایت، مداخله و جنگ‌افروزی علیه ملت‌ها


کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت


عراقچی: مردم ژاپن باید دولتشان را در قبال جنایات آمریکا پاسخگو کنند


رئیس قوه قضائیه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


تیراندازی در مراسمی در شمال سوئیس یک کشته و چند زخمی برجای گذاشت