قالیباف: طرح اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها به جاده یک طرفه تعهدات برجامی پایان داد

سه شنبه 11 آذر 1399
17:28
قالیباف: طرح اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها به جاده یک طرفه تعهدات برجامی پایان داد رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: طرح اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها به جاده یک طرفه تعهدات برجامی پایان داد.

العالم - ایران

محمدباقر قالیباف در نشست علنی نوبت عصر امروز (سه شنبه، 11 آذرماه) مجلس شورای اسلامی در جریان تصویب طرح دو فوریتی اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها و صیانت از ملت ایران از سوی نمایندگان، گفت: این طرح طی دو جلسه به تصویب رسید که فرصت خوبی را برای مجموعه هسته ای کشور در بعد تحقیقاتی و صنعتی ایجاد می کند.

رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: چند سالی است که تعهدات یک طرفه براساس برجام اجرا می شود ولی طرف های قبلی به تعهداتشان پایبند نبوده و به آن عمل نکردند؛ در واقع تعهدات ما پابرجا بوده اما غربی ها تعهدات برجامی را اجرایی نکردند.

وی افزود: مجلس شورای اسلامی با تصمیم امروز به جاده یک طرفه پایان داد؛ البته در این طرح به غربی ها فرصت داده شده تا به تعهدات برجامی خود عمل کنند.

قالیباف اظهار کرد: غربی ها نه تنها به تعهداتشان عمل نکردند بلکه شاهد خرابکاری هایی در نطنز بودیم که به صنعت کشورمان آسیب رساند و حتی اقدامات تروریستی مانند ترور شهید فخری نژاد را نیز محکوم نکردند.

رئیس قوه مقننه گفت: نمایندگان امروز تلاش کردند با این تصمیم شاهد رفع تحریم باشیم و غربی ها باید بدانند تا به تعهداتشان عمل نکنند این مسیر پیش خواهد رفت.

وی ادامه داد: البته اگر به تعهدات برجامی عمل کنند براساس ماده 7 این طرح، موضوع قابل مذاکره خواهد بود.

براساس این گزارش پس از تصویب طرح دو فوریتی اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها و صیانت از ملت ایران شعار الله اکبر، خامنه ای رهبر، مرگ بر ضد ولایت فقیه، مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا و مرگ بر منافق از سوی منتخبان ملت طنین انداز شد.

خانه ملت

0% ...

آخرین اخبار

نقض حریم هوایی عراق توسط رژیم صهیونیستی


فشار آمریکا برای گسترش اشغالگری اسرائیل درسایه سکوت دولت لبنان


شروع قدرتمند تیم ملی کشتی؛ اولین برد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۲۶


هشدار جدی ترکیه؛ حمله به ایران می‌تواند منطقه را به آتش جنگ بکشد


پایان کار کاروان «جان فدای ایران قوی» با کسب ۱۰۲ مدال در بازی‌های پارا آسیایی ناگویا


معاون نخست‌وزیر ایتالیا خواستار دیپلماسی برای بازگشایی تنگه هرمز شد


سرلشکر عبداللهی:تحت هیچ شرایطی نمی‌گذاریم ناوهای زنگ‌زده آمریکا دوباره وارد خلیج فارس شوند


۱۲ کشور هرگونه حمله و تهدید علیه تأسیسات هسته‌ ای را محکوم کردند


۱۲۴ حمله سعودی به یمن در ۲۴ ساعت گذشته


۴ کشور اسلامی: اشغالگری “اسرائیل” علت ناامنی منطقه است