گانتز: فردا به انحلال پارلمان و برگزاری انتخابات زودهنگام رای می‌دهیم

سه شنبه 11 آذر 1399
22:31
گانتز: فردا به انحلال پارلمان و برگزاری انتخابات زودهنگام رای می‌دهیم وزیر جنگ رژیم صهیونیستی و رئیس حزب آبی و سفید گفت که حزبش در نشست فردا به انحلال کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) و برگزاری انتخابات زودهنگام رای خواهد داد.

العالم - فلسطین اشغالی

«بنی گانتز» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی شامگاه سه‌شنبه در سخنانی با حمله به «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی گفت که وی بارها وعده‌هایش را نقض کرده است.

گانتز در ادامه سخنانش گفت: «وی به مردم اسرائیل دروغ گفته و تنها دغدغه‌اش فرار از محاکمه است.»

رئیس حزب آبی و سفید گفت که نتانیاهو با امتناع از تصویب بودجه، انتخابات را بر ما تحمیل کرده ، و درصدد تشکیل کابینه‌ای بدون وی خواهیم بود.

با توجه به تصمیم گانتز برای رای دادن به انحلال کنست، عملا روند انتخابات بعدی در سرزمین‌های اشغالی به صورت غیر رسمی آغاز شده که در این صورت چهارمین انتخابات در کمتر از 2 سال خواهد بود.

این در حالی است که نتانیاهو امروز (سه‌شنبه) طی اظهاراتی، از گانتز خواست که به انحلال کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) رأی منفی بدهد و مانع برگزاری انتخابات زودهنگام در فلسطین اشغالی شود.

وی با تکرار صحبت‌های روز گذشته خود مبنی بر اینکه حزب لیکود امروز به طرح انحلال کنست رأی منفی می‌دهد، گفت: «از بنی گانتز هم می‌خواهم که همین کار را کند. اسرائیل در برهه کنونی به انتخابات نیاز ندارد».

روز گذشته بود که منابع نزدیک به گانتز گفته بودند او در روزهای اخیر به شدت از نتانیاهو خشمگین و مستأصل شده و همین موضوع احتمال برگزاری انتخابات جدید در پی فروپاشی کابینه را افزایش داده است.

این منابع از زبان گانتز در محافل خصوصی نقل قول کردند: «از این بازی که نتانیاهو مرا به انجام آن مجبور می‌کند، خسته شده‌ام و حالم [از او] بهم می‌خورد!»

ادعاهای امروز نتانیاهو در حالی است که منابعی در حزب لیکود گفته بودند او برای برگزار کردن انتخابات زودهنگام بسیار جدی است.

تداوم اختلاف نظر حزب آبی‌وسفید با حزب لیکود بر سر لایحه بودجه، باعث شده نتانیاهو جداََ به فکر منحل کردن کابینه و برگزاری انتخابات زودهنگام بیافتد. حزب لیکود بودجه‌ای یک ساله و با فراگیری کمتری را پیشنهاد داده اما حزب آبی‌وسفید تاکید می‌کند لایحه بودجه باید دو ساله و مطابق با توافقات کابینه تنظیم شود.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

دیدار رئیس‌جمهور ایران و نخست‌وزیر نروژ در حاشیه‌ نشست سازمان ملل


افزایش قیمت نفت برنت، پس از سخنرانی مقتدرانه پزشکیان در سازمان ملل


سال تحصیلی جدید در ایران و نیمکت‌هایی که جای خالی شهدا را به یاد می آورد


پیام اقتدار تهران در نیویورک؛ بازتاب جهانی سخنرانی پزشکیان در سازمان ملل


از بی‌اعتنایی ترامپ به نخست‌وزیر لبنان تا موضع ایرلند در برابر رژیم صهیونیستی و...


مخبر: رئیس‌جمهور در سازمان ملل پیام ایستادگی و انتقام از متجاوزان را فرستاد


قالیباف از سخنرانی رئیس‌جمهور در مجمع عمومی تمجید کرد


نخستین دیدار پزشکیان در نیویورک؛ دیدار روسای جمهوری ایران و سوئیس


هشدار عراقچی به دبیرکل ناتو؛ حمایت از جنایات جنگی آمریکا و اسرائیل پیامد دارد


بقائی: ایران شروط خود برای احیای دیپلماسی را بطور غیر مستقیم به آمریکا اعلام کرد