ان‌بی‌سی: ترامپ در روز مراسم تحلیف بایدن نامزدی برای انتخابات 2024 را اعلام می‌کند

چهارشنبه 12 آذر 1399
05:23
ان‌بی‌سی: ترامپ در روز مراسم تحلیف بایدن نامزدی برای انتخابات 2024 را اعلام می‌کند یک شبکه خبری آمریکایی مدعی شد که ترامپ قصد دارد در روز مراسم تحلیف «جو بایدن» نامزدی خود برای انتخابات ریاست جمهوری 2024 آمریکا را اعلام کند.

العالم-آمریکا

خبرنگار شبکه خبری ان‌بی‌سی آمریکا مدعی شد که «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا ممکن است در روز مراسم تحلیف «جو بایدن» نامزد حزب دموکرات،‌ نامزدی خود برای انتخابات ریاست جمهوری 2024 آمریکا را اعلام کند.

بر اساس گفته خبرنگار ان‌بی‌سی، ترامپ قصد ندارد در مراسم تحلیف بایدن شرکت کند و حتی قصدی برای دعوت از وی برای حضور در کاخ سفید ندارد و تصمیم ندارد با وی تماس بگیرد.

انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا روز سوم نوامبر (۱۳ آبان) برگزار شد. برآوردهای رسانه‌های آمریکا حاکی است جو بایدن با کسب ۳۰۶ رأی الکترال در این انتخابات پیروز شده است. ترامپ ۲۳۲ رأی الکترال به دست آورد.

تیم دونالد ترامپ به رهبری «رودی جولیانی»، وکیل او ادعاهایی را درباره وقوع تخلفات گسترده در انتخابات ریاست‌جمهوری مطرح کرده و شکایت‌هایی را در ایالت‌های مختلف تنظیم کرده است. این شکایت‌ها در ایالت‌های مختلف رد شده‌اند.

از سوی دیگر، ‌«ویلیام بار»، وزیر دادگستری آمریکا سه‌شنبه اعلام کرد وزارتخانه تحت امر او شواهدی مبنی بر وقوع تخلفات گسترده در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا که بر نتیجه نهایی اثرگذار باشد نیافته است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

مبارزه، استعمارستیزی و فلسطین؛ پیام جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت+فیلم


غزه: کمبود تجهیزات پزشکی جان بیماران فلسطینی را تهدید می‌کند


پاسخ رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس به ادعای تازه تل‌آویو


جنگنده‌های سعودی مزدوران خود را بمباران کردند


انهدام یک فروند پهپاد MQ۱ در آسمان جزیره قشم


چگونه نتایج ۴ انتخابات در کمتر از دو هفته برای اسرائیل چالش برانگیز شد


دفتر سیاسی انصارالله یمن: هدف قرار دادن بازار تعز جنایت جنگی است+فیلم


توطئه نتانیاهو برای انحلال کنست و تبدیل اسرائیل به دیکتاتوری


السید: مالیات آمریکاییها نباید صرف خرید بمب و تانک برای اسرائیل شود


ایران: هیچ مذاکره‌ای قبل از برآورده شدن هفت خواسته تهران صورت نمی‌گیرد+فیلم