کشته شدن 7 عنصر داعش در شمال عراق

چهارشنبه 12 آذر 1399
11:35
کشته شدن 7 عنصر داعش در شمال عراق
نیروی هوایی و زمینی ارتش عراق موفق شد با بمباران مواضع داعش در استان صلاح الدین، هفت تروریست را از پای درآورد.

العالم - عراق

یک منبع نظامی شامگاه سه‌شنبه (روز گذشته) از بمباران هوایی و توپخانه‌ای مواضع گروه تروریستی داعش در استان صلاح الدین واقع در شمال عراق خبر داد.

«سعد محمد» از افسران حاضر در ستاد عملیات ارتش عراق در صلاح الدین گفت که نیروهای ارتش با همکاری نیروی هوایی این کشور، یک مرکز تجمع داعش را در سلسله جبال مکحول هدف قرار دادند.

محمد به خبرگزاری آناتولی گفت که در جریان این حملات، هفت عنصر داعشی کشته شدند.

وزارت دفاع عراق نیز دوشنبه هفته جاری خبر داد که در پی بمباران مواضع داعش در سلسله جبال «مخمور» در استان نینوی (شمال عراق) شش داعشی کشته شده‌اند.

طی ماههای اخیر، روند حملات عناصر تروریستی داعش به ویژه در منطقه بین استانهای کرکوک و صلاح الدین در شمال و استان دیالی در شرق این کشور افزایش یافته است. این مناطق به مثلث مرگ مشهور است.

بغداد دسامبر ۲۰۱۷، پیروزی در برابر داعش را اعلام کرد و موفق شد اراضی اشغالی خود را که حدود یک سوم مساحت عراق بود، آزاد کند، ولی عناصر داعش در برخی از مناطق عراق، دست به حملاتی می‌زنند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد


قدردانی ایران از چین و روسیه برای وتوی قطعنامه ضد ایرانی آمریکا


آمار شهدای لبنان به ۴۳۸۶ نفر رسید


دهمین دوره جایزه فیروزه پایان یافت


احضار سفیر آلمان به وزارت امور خارجه ایران


سردار حسن‌زاده: تا اوایل آبان رزمایش «جان فدای ایران» در همه شهرها اجرا می‌شود


چین: با انقضای قطعنامه ۲۲۳۱، بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت پایان یافته است


شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت


رهبر انصارالله یمن: ما آغازگر جنگ نیستیم/ اسناد جنایات سعودی را در اختیار داریم


سردار طلایی‌نیک: ۲۰۰ شب حضور حماسی مردم، جهش قدرت اجتماعی در تکمیل قدرت نظامی و ملی بود