عربستان: تاسیسات نفتی آرامکو در جازان دچار نقص فنی شد

پنج‌شنبه 13 آذر 1399
04:49
عربستان: تاسیسات نفتی آرامکو در جازان دچار نقص فنی شد
شرکت نفتی «آرامکو» از بروز نقص فنی در یکی از ایستگاه‌های توزیع فرآورده‌های نفتی در جازان واقع در جنوب عربستان خبر داد.

العالم-عربستان

شرکت نفتی عربستان سعودی «آرامکو» اعلام کرد که در یکی از ایستگاه های توزیع فرآورده‌های نفتی در جازان، نقص فنی ایجاد شد که در نتیجه آن تعدادی از جایگاه‌های سوخت با کمبود برخی از فرآورده‌های نفتی مواجه شده است.

آرامکو اعلام کرد که تیم فنی آن برای رفع این مشکل وارد عمل شده تا تامین فرآورده های نفتی منطقه جازان واقع در جنوب عربستان، در سریعترین زمان ممکن صورت بگیرد.

شرکت نفتی آرامکو به دلیل ایجاد خرابی تاسیسات نفتی جازان هیچ اشاره‌ای نکرده است.

هفته پیش بود که تاسیسات نفتی آرامکو در بندر جده عربستان با موشک بالدار «قدس 2» هدف حمله قرار گرفت و ارتش یمن نیز مسئولیت آن را بر عهده گرفت.

«یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن اعلام کرد که به یاری و حمایت خداوند یگان موشکی توانست ایستگاه توزیع نفت شرکت «آرامکو» عربستان سعودی را در بندر جده با موشک «قدس2» هدف قرار دهد.

وی تاکید کرد که موشک «قدس 2» نسل جدید از موشک‌های بالدار است که توسط یگان موشکی یمن تولید و پس از عملیات‌های موفق در عمق عربستان سعودی که اعلام نشده بود، عملیاتی شده است.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم


شبکه پستی ابزاری برای تحقق عدالت در توزیع خدمات است


ایران خطوط قرمز خود را ترسیم کرد: تنگه هرمز تحت فشار و محاصره آمریکا گشوده نخواهد شد


سناتورها علیه ترامپ؛ انتقادهای فراجناحی بر سر توافق صادرات گازوئیل روسیه


"پرچم دروغین" ترفند فریبکارانه تل آویو برای توجیه جنگ و تجاوز


انفجار در مرز لبنان با فلسطین اشغالی؛ یک کشته و ۲۰ زخمی + تصاویر و فیلم


ویدئو گرافیک/ زمستان سرد غزه؛ تکرار رنجی دوباره برای آوارگان بی‌سرپناه