ریاض: عادی سازی رابطه با اسرائیل از الحاق اراضی فلسطینی جلوگیری می‌کند

شنبه 15 آذر 1399
01:49
ریاض: عادی سازی رابطه با اسرائیل از الحاق اراضی فلسطینی جلوگیری می‌کند وزیر خارجه سعودی ادعا کرد که عادی سازی رابطه با رژیم صهیونیستی می تواند از الحاق اراضی فلسطینی جلوگیری کند.

العالم-عربستان

«فیصل بن فرحان» وزیر خارجه عربستان سعودی در تازه ترین واکنش خود به برقراری روابط صلح آمیز با رژیم اشغالگر صهیونیست ادعا کرد: عادی سازی رابطه با اسرائیل به خودی خود گام مهمی است که می تواند از الحاق اراضی فلسطینی جلوگیری کند.

پیشتر سران سعودی ضمن ایجاد توافقات امنیتی و سیاسی پشت پرده با صهیونیست ها با عبور هواپیماهای این رژیم از فراز سرزمین عربستان به مقصد امارات متحده عربی موافقت کرده بودند.

علاوه براین نخست وزیر رژیم صهیونیستی نیز به طور مخفیانه در حاشیه برگزاری اجلاس 20 در عربستان با بن سلمان ولیعهد این کشور دیدار کرده بود.

0% ...

آخرین اخبار

سفیر ایران: ژاپن می‌تواند در بازسازی و توسعه اقتصادی پس از جنگ مشارکت کند


انتشار تصویر ویژه از رهبر انقلاب در کنار امام شهید به مناسبت عید غدیر


رکورد تولید ۸۰ میلیارد کیلووات‌ساعت برق هسته‌ای نیروگاه اتمی بوشهر


سخنگوی سپاه: تخریب فرودگاه کویت کار آمریکا بوده است


گزارش العالم از بحران سوخت و تهیه وعده‌های غذایی گرم در غزه + فیلم


ادعای گروسی درباره ذخایر اورانیوم غنی‌شده ایران


پاسخ قاطع ایران در برابر شرارت های آمریکا موازنه جدیدی ایجاد کرده است+فیلم


هرگونه اقدام خصمانه با پاسخی فوری و قاطع مواجه خواهد شد


قالیباف: دوران تهدید بی هزینه ایران به پایان رسیده است


اطلاعیه ستاد بزرگداشت امام شهید حضرت آیت‌الله‌خامنه‌ای