عمان: امیدواریم آمریکا به توافق هسته‌ای با ایران بازگردد

يکشنبه 16 آذر 1399
20:18
عمان: امیدواریم آمریکا به توافق هسته‌ای با ایران بازگردد وزیر خارجه عمان در نشست امروز گفت‌وگوی منامه ابراز امیدواری کرد که آمریکا به توافق هسته‌ای با ایران بازگردد.

العالم - آسیا

وزیر خارجه عمان ابراز امیدواری کرد که آمریکا به توافق هسته‌ای با ایران بازگردد.

به گزارش پایگاه خبری اسپوتنیک، «بدر بن حمد بن حمود البوسعیدی» وزیر خارجه عمان امروز در کنفرانس «گفت‌وگوهای منامه» گفت: «محرومیت، مخالفت و تحریم کلماتی هستند که در قاموس دیپلماتیک ما جایی ندارند.»

البوسعیدی ابراز امیدواری کرد که با رئیس جمهور شدن «جو بایدن» پیروز پیش بینی شده انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، سیاست آمریکا در عرصه بین المللی تغییر یافته و بایدن به توافق هسته‌ای با ایران که آن را بزرگ‌ترین موفقیت آمریکا در منطقه خواند، بازگردد.

نشست سه روزه «گفت‌و‌گوهای منامه» به میزبانی «مؤسسه بین‌المللی مطالعات امنیتی» در بحرین از روز جمعه آغاز شده و امروز به کار خود پایان می‌دهد.

گفته می‌شود، سخنرانی‌های امروز به عنوان روز پایانی بر سازش و دعوت از دیگر کشورهای عربی برای پیوستن به این کارزار متمرکز است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم