برگزاری رزمایش‌های ارتش صهیونیستی؛ هراس از حملات دقیق پهپادی نیروهای مقاومت

يکشنبه 16 آذر 1399
21:55
برگزاری رزمایش‌های ارتش صهیونیستی؛ هراس از حملات دقیق پهپادی نیروهای مقاومت رسانه‌های خبری در حالی از برگزاری رزمایشهای ارتش صهیونیستی برای مقابله با حملات محتمل نیروهای مقاومت خبر دادند که ترس از حملات دقیق پهپادی برسامانه‌های گنبد آهنین نیز بر آنها مستولی شده است .

العالم- فلسطین اشغالی

منابع خبری صهیونیستی روز یکشنبه از تداوم برگزاری رزمایش صهیونیستها نزدیک نوار غزه از بیم حملات نیروهای مقاومت و ضعف سامانه گنبد آهنین این رژیم در مواجهه با موج حملات راکتی و پهپادی حماس خبر دادند.

هفته نامه صهیونیستی «ماکور ریشون» نوشت که ارتش رژیم اسرائیل برای یک درگیری بزرگ در غزه خود را مهیا میکند و به تازگی یکی از یگان‌های ارتش این رژیم رزمایش سه روزه با اهداف مختلف را در جنوب فلسطین اشغالی برگزار کرد.

در این رزمایش انواع سناریوهای رزمی از قبیل مقابله با رخنه‌های چند منظوره، شلیک راکت و حملات پهپادهای انتحاری تمرین شد. یک مقام نظامی ارشد ارتش رژیم صهیونیستی در این زمینه گفت که ماموریت دیگر ارتش ما مواجهه با حملات محتمل به پستهای نظامی مستقر در مرزهاست.

این نشریه صهیونیستی همچنین از ناتوانی سامانه گنبد آهنین این رژیم در مقابله با موج حملات راکتی حماس خبر داد. ارتش رژیم صهیونیستی بر این باور است که نیروهای مقاومت در غزه شاید با پهپادهای مجهز به موشک‌های نقطه زن برای حمله به سامانه موشکی گنبد آهنین استفاده کنند.

کانال ۱۲رژیم صهیونیستی نیز روز یکشنبه از یک سند محرمانه ارتش این رژیم پرده برداشت که طبق آن شهر «عسقلان» در هر مواجهه نظامی با گروههای مقاومت در غزه، آسیب‌پذیری بالایی دارد. در این سند محرمانه که فرماندهان ارتش صهیونیستی در اختیار رهبران سیاسی این رژیم قرار داده‌اند، آمده است که شهر «عسقلان» واقع در شمال غزه ، هدف اصلی جنبش حماس در هر تنش احتمالی است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

سرلشکر رضایی: تاکیدات امروز رهبر معظم انقلاب روشن و غیرقابل تفسیر است‏


نیروی دریایی سپاه: تسلط رزمندگان اسلام بر آبراه راهبردی تنگه هرمز کاملا قاطع است


قالیباف: پیام رهبر معظم انقلاب، نصب العین تمام مسئولان کشور است


عراقچی: نهضت خونخواهی رهبر شهید ادامه خواهد داشت


پزشکیان: ایران برنده تفاهم اسلام‌آباد است/ توافق اعضای شعام دستاوردی بزرگ و استثنایی


شیخ نعیم قاسم دبیر کل حزب الله لبنان: مسئله فلسطین باید محور وحدت امت اسلام باشد


اردوغان: اسرائیل به جنگ افروزی اعتیاد دارد


تاب‌آوری ایران محاسبات آمریکا را برهم می‌زند و شرط‌ بندی‌ها بر سر جنگ اقتصادی را ناکام می‌گذارد


قدردانی رئیس‌جمهور از پیام رهبر معظم انقلاب به مناسبت هفته دولت


دستیار رئیس‌جمهور روسیه: پوتین ۱۰ شهریور با پزشکیان دیدار می‌کند