مشاور ترامپ: انتقال قدرت مسالمت‌آمیز خواهد بود

دوشنبه 17 آذر 1399
23:46
مشاور ترامپ: انتقال قدرت مسالمت‌آمیز خواهد بود مشاور اقتصادی کاخ سفید روز دوشنبه در مصاحبه‌ای تاکید کرد که انتقال قدرت در کاخ سفید به صورت مسالمت‌آمیز صورت خواهد گرفت.

العالم - آمریکا

وی در مصاحبه‌ای ویدیویی گفت: «من می‌دانم که انتقال قدرت به صورت مسالمت‌آمیز خواهد بود. من نمی‌توانم پیش‌بینی کنم که (ترامپ) درباره مراسم تحلیف چه کاری خواهد کرد. این کاملا به وی بستگی دارد.»

کودلو در این مصاحبه که بخش عمده آن به مباحث اقتصادی اختصاص داشت گفت که اقتصاد آمریکا در حال بازیابی خود بوده و دولت و نمایندگان مجلس در حال دستیابی به توافقی درباره بسته کمک‌های دیگر به آسیب دیدگان از همه‌گیری کرونا هستند.

در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا که روز سوم نوامبر (۱۳ آبان) برگزار شد، برآورد رسانه‌ها حاکی است جو بایدن با ۳۰۶ رأی الکترال در مقابل ۲۳۲ رأی ترامپ پیروز شده است. طبق قوانین آمریکا هر یک از نامزدهای انتخاباتی که بتواند ۲۷۰ رأی الکترال را به دست بیاورد به عنوان رئیس‌جمهور آمریکا انتخاب شده و مجوز ورود به کاخ سفید را به دست می‌آورد.

تیم دونالد ترامپ از پذیرش شکست امتناع کرده و شکایت‌هایی را در چند ایالت علیه آنچه به گفته آنها تخلف‌ها و تقلب‌های انتخاباتی است، مطرح کرده است اما این شکایت‌ها در چند ایالت رد شده‌اند.

وی بامداد روز گذشته نیز در سخنانی گفت: «انتخابات ریاست‌جمهوری تقلبی بود، ولی ما آن را پیروز می‌شویم و به زودی به دیوان عالی می‌رویم».

به نوشته رسانه‌های آمریکایی، رئیس جمهور مستقر در کاخ سفید با ادعای اینکه تلاش‌هایی نیز برای تقلب در انتخابات مجلس سنا در ایالت جورجیا رخ داده، اظهار داشت: «دو کرسی سنای ایالت جورجیا نباید با تقلب همراه شود».

0% ...

آخرین اخبار

چین: با انقضای قطعنامه ۲۲۳۱، بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت پایان یافته است


شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت


رهبر انصارالله یمن: ما آغازگر جنگ نیستیم/ اسناد جنایات سعودی را در اختیار داریم


سردار طلایی‌نیک: ۲۰۰ شب حضور حماسی مردم، جهش قدرت اجتماعی در تکمیل قدرت نظامی و ملی بود


هشدار بقایی درباره عملیات‌های پرچم دروغین در منطقه


سردار ابن‌الرضا: آمریکا با فناوری دفاعی پیشرفته ایران به چالش کشیده شد


انهدام پنجاه و سومین فروند پهپاد MQ-9 آمریکا


ذوالقدر: تا به زیر کشیدن ترامپ و نتانیاهو، تنگه هرمز را نخواهیم گشود


فشار آمریکا به دولت عراق با اهرم دلار برای خلع سلاح مقاومت/ گروه های عراقی: انحصار سلاح منوط به پایان حضور نظامی آمریکاست


درخشش هنر و خلاقیت ایرانی در قلب ژنو؛ میزبانی سازمان جهانی مالکیت فکری از «میراث ایرانی و نوآوری آینده»