قدردانی سازمان ملل از الحشد الشعبی عراق

سه شنبه 18 آذر 1399
14:28
قدردانی سازمان ملل از الحشد الشعبی عراق در بیانیه امروز سازمان الحشد الشعبی عراق آمده است که «زهره الطابوری» نماینده «جنین پلاسخارت» رئیس دفتر سازمان ملل در عراق امروز در حاشیه دیدارش از مقر ستاد فرماندهی عملیات نینوا و دیدارش با «خضیر المطروحی» فرمانده الحشد الشعبی در این ستاد گفت که "از الحشد الشعبی به خاطر تسهیلاتی که در پرونده بازگشت آوارگان در استان نینوا ارائه کرد، تشکر می کند."

العالم - عراق

المطروحی نیز به نوبه خود گفت که نیروهای الحشد الشعبی راههای مدرنی را برای بررسی دقیق اطلاعات کسانی که از آوارگی بازمی گردند، دنبال می کند تا تضمین حاصل کنند که عناصر تروریست از این پرونده سوء استفاده نمی کنند.

درپی یورش گروه تروریستی داعش به عراق در سال ۲۰۱۴ میلادی، میلیونها عراقی از محل سکونت خود آواره شدند و عراق هم اکنون با کمک سازمان ملل بدنبال بستن اردوگاههای آوارگان و بازگرداندن آنها به محل سکونت خود و در عین حال شناسایی عناصر احتمالی داعش است که ممکن است در بین آوارگان مخفی شده باشند.

نیروهای مسلح عراق در سال ۲۰۱۷ میلادی بعد از سه سال نبرد بی امان، پیروزی بر این گروه و آزاد سازی خاک عراق را اعلام کرد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

تمرکز رسانه های صهیونیستی بر احتمال از سرگیری درگیری در منطقه+ فیلم


نواف سلام: مخالف ایجاد خلأ پس از پایان مأموریت یونیفل هستیم


فریاد مخالفان جنگ علیه ایران؛ معترضان خطاب به هگست: تو جنایتکار جنگی و بزدلی+ فیلم


صالحی: گاه یک گفت‌وگوی صریح و انتقال دقیق پیام می‌تواند مانع تنش در روابط دیپلماتیک شود


سخنگوی ارتش مطرح کرد: آمریکا دچار تنهایی استراتژیک شده است


تحولات منطقه؛ محور گفت‌وگوی خطیب‌زاده با نایب‌رئیس مجلس اعلای شیعیان لبنان


اهرم ایران در گذرگاه‌های دریایی؛ چه کسی به عنوان طرفِ قوی‌تر پای میز مذاکره خواهد رفت؟


ایران در مسیر پیشتازی علمی منطقه؛ از پژوهش در درمان ناباروری تا فناوری‌های نوین دامپزشکی+فیلم


جهاد اسلامی: گفت‌وگوهای قاهره بر تدوین برنامه سیاسی مشترک فلسطینی متمرکز است


عراقچی در گفت‌وگو با جوزف عون بر ضرورت پایان اشغال جنوب لبنان تاکید کرد