سند فاش‌شده درباره اعزام نیروهای سودانی به لیبی برای پشتیبانی از حفتر

چهارشنبه 19 آذر 1399
10:23
سند فاش‌شده درباره اعزام نیروهای سودانی به لیبی برای پشتیبانی از حفتر یک سند رسمی که منابع امنیتی آن را فاش کرده‌اند نشان می‌دهد که نیروهای سودانی به درخواست امارات، برای جنگ به لیبی اعزام شده‌اند تا از گروه شبه‌نظامی به فرماندهی ژنرال بازنشسته "خلیفه حفتر" پشتیبانی کنند.

العالم- آفریقا

به گزارش العالم به نقل از آناتولی، منابع امنیتی فاش کردند دولت انتقالی سودان به لیبی نیرو اعزام کرده است تا از گروه شبه‌نظامی تحت فرماندهی حفتر- که مورد حمایت امارات است، پشتیبانی کنند.

طبق این سند رسمی، سودان به درخواست امارات، به لیبی نیرو اعزام کرده است و درخواست ابوظبی برای حمایت از خلیفه حفتر با نیرو‌های اعزامی سودانی، در نشستی که شماری از مسؤلان اماراتی با "محمد حمدان دقلو"( معروف به حمیدتی) فرمانده نیرو‌های حمایت سریع سودان در خارطوم برگزار کرده بودند، مطرح شده بود و همین نشان حمایت‌های مخفی امارات است که ثبات را در لیبی از بین می‌برد. امارات در این نشست به حمیدتی وعده حمایت‌های مالی و نظامی از وی داده بود تا در مقابل او نیز نیرو‌هایی به لیبی بفرستد و حمیدتی نیز بر همین اساس با اعزام دو تیپ به لیبی موافقت کرده بود.

بر اساس این سند که خطاب به حمیدتی است، سرتیپ ستاد "حامد جمعه آدم" رئیس اداره امور نظامی در بخش جنوبی دارفور گفته است: "1200 سرباز از پادگان نیالا به پایگاه الجفره در 650 کیلومتری جنوب شرقی طرابلس اعزام شدند تا بر اساس آرایش‌های نظامی، امنیتی و مالی مورد توافق با طرف لیبیایی و کشور امارات، به نیرو‌های دلاور ما مستقر در بنغازی ملحق شوند."

جمعه آدم خاطرنشان کرد اعزام این نیرو‌ها در پاسخ به سخنرانی بیس23 اکتبر گذشته حمیدتی بود.

این سند با سخنرانی تلویزیونی حمیدتی در ماه مه گذشته تناقض دارد که او طی آن اعزام نیرو‌های سودانی را به لیبیب برای حمایت از شبه نظامیان حفتر تکذیب کرده و گفته بود: "ما مزدور نیستیم و ادعای حضور مزدوران سودانی و شبه‌نظامیان جنجوید در لیبی یک ادعای اشتباه و بی‌اساس است."

شبه‌نظامیان حفتر دو روز پیش به پادگان ارتش وابسته به دولت لیبی در شهر اوباری در جنوب لیبی یورش بردند، اما شکست خوردند.

این منابع امنیتی افزودند حمله به پادگان اوباری پس از آن اعلام شد که برخی قبایل در جنوب لیبی از دولت حمایت کردند.

آنان گفتند احتمال دارد شبه‌نظامیان سودانی که قبلا برای پیوستن به حفتر اعزام شده بودند، این حمله را انجام داده باشند.

پیش‌تر نیز گزارش‌ها حاکی از آن بود که امارات متحده عربی برای کمک به ژنرال خلیفه حفتر فرمانده نیروهای موسوم به ارتش ملی لیبی، مزدوران آفریقایی را به جنگ لیبی اعزام می‌کند.

0% ...

آخرین اخبار

شیخ نعیم قاسم بر حمایت از فلسطین و آزادی لبنان از اشغالگری تاکید کرد


چراغی که هرگز خاموش نمی شود: ضاحیه بیروت میعادگاه دومین سالگرد شهادت سید حسن نصرالله


واکنش وزارت خارجه فلسطین به توسعه‌طلبی صهیونیست‌ها


نیروهای یمن پهپاد مسلح مدل «کاریال» عربستان را ساقط کردند


هشدار حماس به رژیم صهیونیستی: تلاش برای تغییر هویت مسجدالاقصی به بن‌بست می‌رسد


سرلشکرصفوی: ترسیم هندسه امنیتی غرب آسیا توسط ایران رقم خواهد خورد/ آمریکایی‌ها رفتنی هستند و نمی‌توانند در منطقه بمانند


پزشکیان: ترامپ خواب نابودی این مرز کهن را خواهد دید


تازه ترین کشتار عربستان با حمله به بازاری در تعز


ویدئوگرافی |سخنرانی برای صندلی های خالی


شرق آمریکا زیر آب رفت