فرمانده کل سپاه: پیگیری جدی مطالبات مردم بندر امام در دستور کار است

چهارشنبه 19 آذر 1399
12:48
فرمانده کل سپاه: پیگیری جدی مطالبات مردم بندر امام در دستور کار است  فرمانده کل سپاه پاسداران گفت: برای مشکلات ایجاد شده در بندر امام خمینی(ره) شرمنده مردم هستیم اما با تمام وجودمان برای خدمت و پیگیری مطالبات آن ها از مسئولان، پای کار هستیم.

العالم - ایران / سیاسی

سرلشکر پاسدار حسین سلامی روز چهارشنبه در حاشیه بازدید از منازل آسیب دیده بندر امام خمینی(ره) ناشی از بارندگی و آبگرفتگی های اخیر، در جمع خبرنگاران اظهار داشت: مشکلات مردم این شهرستان اساسی بوده و گله مردم از مسوولان به جاست و ما درددل و مشکلات آنها را شنیدیم.

وی افزود: نخست از مسئولان استان می خواهیم به صورت جدی به مشکلات این منطقه رسیدگی کنند و ما نیز برای همکاری در این راستا آمادگی کامل داریم.

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: امروز برنامه ریزی کرده ایم که لوله کشی بخش هایی از مناطق بندر امام که دچار آبگرفتگی شدند انجام شود تا در صورت بارندگی های احتمالی در آینده بار دیگر چنین مشکلاتی به وجود نیاید.

وی بیان کرد: تجهیز و تعمیر منزل مردم آسیب دیده در این منطقه نیز در اولویت قرار گرفته و در حال حاضر گروه های جهادی مشغول خدمت به مردم هستند.

سرلشکر سلامی تصریح کرد: به صورت جدی پیگیر خواسته های مردم و رسیدگی مسئولان هستیم و جا دارد از صبر و شکیبایی مردم تشکر کنم.

سرلشکر پاسدار حسین سلامی فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به منظور بازدید از مناطق آسیب دیده استان و رسیدگی به مشکلات مردم بندر امام خمینی(ره) ساعاتی پیش وارد خوزستان شد.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

افغانستان: خواهان ادامه گفت‌وگو و همکاری با پاکستان هستیم


حملۀ اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


هشدار حماس نسبت به افزایش خطرات و بحران انسانی در غزه


اعلام ۳ شرط مهم ایران برای پایان جنگ


ادعای رئیس مجلس نمایندگان آمریکا: جنگ با ایران در مرحله پایانی قرار دارد


دلیل سفر وزیر کشور پاکستان از زبان بقائی


دولت صنعا: هرگونه تشدید تنش با پاسخ شدیدتر یمن روبه رو می‌شود


سردار شکارچی : ابتکار عمل در تنگه‌ هرمز‌ در دست نیروهای‌ مسلح‌ قدرتمند‌ ایران‌ است


بقایی: تفاهم ایران و عمان مبنای ترتیبات آینده کشتیرانی در هرمز است


کارشناس عرب: ایران اکثر رادارهای هشدار زودهنگام آمریکا در منطقه را منهدم کرده است