بارزانی: پ.ک.ک در اعتراضات سلیمانیه نقش دارد

چهارشنبه 19 آذر 1399
16:10
بارزانی: پ.ک.ک در اعتراضات سلیمانیه نقش دارد نخست‌وزیر دولت منطقه کردستان عراق پ.ک.ک را در پشت پرده اعتراضات دانست و گفت: برنامه‌ای برای گرسنگی دادن به مردم کردستان و ایجاد اختلاف میان گروههای مختلف وجود دارد.

العالم- عراق

«مسرور بارزانی» نخست وزیر منطقه کردستان عراق، امروز (چهارشنبه) در یک نشست خبری در خصوص اعتراضات یک هفته اخیر در سلیمانیه و حلبچه و مسائل میان اربیل و بغداد سخن گفت.

به نوشته روداوونت، بارزانی در این نشست مطبوعاتی مدعی شد که بغداد به تعهدات خود در قبال ارسال سهم مالی کردستان عراق پایبند نیست و تنها حقوق دو ماه کارمندان این منطقه را واریز کرده است.

او در خصوص اعتراضات سلیمانیه نیز گفت که اربیل با اعتراض مشکلی ندارد، اما این منطقه شاهد اقدامات خشونت‌بار است و هیچ کسی این را قبول ندارد. بارزانی سپس مدعی شد که طرف‌های خارجی در این اعتراضات دست دارند و عامل آشوب شده‌اند. او به طور ویژه گروهک «حزب کارگران کردستان» (پ.ک.ک) را در پشت پرده اعتراضات دانست و افزود: «برنامه‌ای برای گرسنگی دادن به مردم کردستان و ایجاد اختلاف میان گروههای مختلف وجود دارد.»

بارزانی در ادامه از دولت مرکزی عراق خواست تا منطقه کردستان را در حل بحران پرداخت حقوق‌ها یاری کند. او پارلمان عراق را مسئول کارشکنی در مسیر تفاهمات میان اربیل و بغداد دانست و گفت که مشکل اربیل با حکومت مرکزی عراق از موضوع پرداخت حقوق‌ فراتر رفته و به مسأله زمین و مردم گره خورده است.

با به خشونت کشیده شدن اعتراضات در استان سلیمانیه در منطقه کردستان عراق که از چهارشنبه هفته گذشته آغاز شده است، دست‌کم شش نفر کشته و ده‌ها نفر زخمی شده‌اند، مقامات این منطقه مقررات منع آمد و شد وضع کرده‌اند و اربیل، امروز یک هیأت بلندپایه برای یافتن «راهکاری فوری» به بغداد اعزام می‌کند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

 روایتی از بهای سنگین خبرنگاران زن فلسطینی در بازگویی حقیقت غزه+فیلم


محکومیت گسترده جنایات غزه توسط پاکستان در سومین سالروز طوفان الاقصی


دیپلماسی در همسایگی خزر؛ نمایندگان ۵ کشور در «آوازه» گرد هم آمدند


یورش اشغالگران صیونیست به کرانه باختری


رئیس سازمان انرژی اتمی: تهدیدات نتوانست پیشرفت صنعت هسته‌ای در حوزه سلامت را متوقف کند


پاسخ بقائی به ادعای وزیر خارجه آمریکا درباره ایران


ملی‌پوشان ناشنوا پنجمین طلای ایران را صید کردند


افشای تبدیل بندر مخا به پایگاه نظامی وابسته به ائتلاف سعودی + فیلم


عراقچی: سنتکام خسارت‌های جنگ با ایران را پنهان کرد


سایه ناآرامی ها در خلیج فارس بر معاملات نفت سنگین شد