در دیدار با ظریف؛

وزیرخارجه جمهوری آذربایجان از مواضع ایران در مسئله قره باغ قدردانی کرد

چهارشنبه 19 آذر 1399
19:29
وزیرخارجه جمهوری آذربایجان از مواضع ایران در مسئله قره باغ قدردانی کرد وزیر خارجه جمهوری آذربایجان در دیدار با ظریف از مواضع اصولی جمهوری اسلامی ایران در طول این بحران و حمایت کشورمان از رفع اشغال تشکر کرد.

العالم- ایران/ سیاسی

«جیحون بایراموف» وزیر امور خارجه جمهوری آذربایجان که به ایران سفر کرده است، ظهر امروز (چهارشنبه) با محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه دیدار و گفت‌وگو کرد.

ظریف در این دیدار، ضمن خوشامدگویی به همتای آذری خود، از پیشرفت‌های صورت گرفته در مسیر آتش‌بس و توافق صلح و همچنین رفع اشغال اراضی جمهوری آذربایجان استقبال کرد.

وزیر امور خارجه همچنین با تشریح سیاست‌های اصولی جمهوری اسلامی ایران در قبال منطقه قفقاز مبتنی بر حسن همجواری، بر حل و فصل دائمی بحران از طریق گفت‌وگو و راه حل سیاسی تاکید کرد.

وزیر امور خارجه جمهوری آذربایجان نیز ضمن تسلیت مجدد شهادت شهید فخری‌زاده و محکوم کردن این اقدام تروریستی، از مواضع اصولی جمهوری اسلامی ایران در طول این بحران و حمایت کشورمان از رفع اشغال تشکر و سیاست ایران در قبال بحران قره باغ را سیاستی متوازن خواند.

وزرای امور خارجه دو کشور همچنین در این دیدار درخصوص توسعه و تعمیق هر چه بیشتر روابط دوجانبه، همکاری‌های دو کشور در مجامع بین‌المللی، دریای خزر، پروژه‌های بازسازی مناطق آزاد شده، همکاری‌های مرزی، امنیتی، طرح‌های در دست اجرا، بهره‌برداری از سد خداآفرین، راه‌آهن رشت- آستارا، کریدورهای شمال - جنوب و شرق - غرب و برگزاری کمیسیون مشترک اقتصادی دو کشور و سایر مسائل مورد علاقه گفت‌وگو و تبادل نظر کردند.

ظریف و بایراموف همچنین درباره مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی نیز رایزنی کردند.

0% ...

آخرین اخبار

رقیب نتانیاهو مأمور تشکیل کابینه شد


کتائب سیدالشهدا: اظهارات فؤاد حسین درباره سلاح ما دقیق نیست


صدای انفجار در قشم ارتباطی با اصابت موشک ندارد


انفجار و آتش‌سوزی دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز


سنتکام مدعی حمله به یک کشتی تجاری پس از خروج از بنادر ایران شد


33 شهید از جمله 13 کودک در جنایت ارتش سعودی در یمن


گفتگوی اردوغان و ترامپ درباره ایران


حمله هوایی؛ جنایت هولناک عربستان در شرق صنعا +فیلم


تحلیل روز؛ ترامپ کیش و مات شد


گزارش میدانی العالم از چادرهای غرق در آب آوارگان غزه +فیلم