اعلام حمایت ۱۷ ایالت آمریکا از شکایت تگزاس برای ابطال نتایج انتخابات

پنج‌شنبه 20 آذر 1399
02:25
اعلام حمایت ۱۷ ایالت آمریکا از شکایت تگزاس برای ابطال نتایج انتخابات
هفده ایالت آمریکا از شکایت ایالت تگزاس به دیوان عالی برای ابطال نتایج انتخابات ریاست جمهوری حمایت کردند.

العالم-آمریکا

هفده ایالت آمریکا موافقت خود را با ابطال نتایج انتخابات ریاست جمهوری 2020 اعلام کردند.

بنا به این گزارش، هفده ایالت آمریکا از شکایت ایالت تگزاس به دادگاه عالی آمریکا برای ابطال نتایج انتخابات ریاست جمهوری حمایت کردند.

این در حالی است که شبکه خبری سی‌ان‌ان پیشتر گزارش داده بود که نتیجه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در همه ایالت‌های این کشور به‌طور رسمی تأیید شده است.

بر اساس نتایج تأیید شده از سوی دولت‌های ایالتی آمریکا، جو بایدن با کسب 306 رأی الکترال در برابر 232 رأی الکترال دونالد ترامپ، برنده انتخابات ریاست جمهوری آمریکا شده است.

رسانه‌های جریان اصلی آمریکا روز شنبه 7 نوامبر (17 آبان) در حالی که شمارش آرا و اختلافات حقوقی درباره روند انتخابات در برخی ایالت‌های همچنان در جریان بود، جو بایدن را پیروز نهایی انتخابات ریاست جمهوری آمریکا معرفی کردند.

اما دونالد ترامپ با تأکید بر اینکه در برخی ایالت‌ها موارد متعددی از تقلب و تخلف در روند برگزاری انتخابات و شمارش آرا اتفاق افتاده است، تاکنون از پذیرش پیروزی رقیبش امتناع ورزیده و با انتشار پیام‌های متعدد در توئیتر و فیس‌بوک، خود را برنده انتخابات خوانده است.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

السید: مالیات آمریکاییها نباید صرف خرید بمب و تانک برای اسرائیل شود


ایران: هیچ مذاکره‌ای قبل از برآورده شدن هفت خواسته تهران صورت نمی‌گیرد+فیلم


پسر ترامپ: جنگ با ایران علت اصلی شکست ما بود


سخنگوی ارتش جمهوری اسلامی: آمریکا برای باز شدن تنگه هرمز باید به شروط ایران تن بدهید


ولایتی: یا امنیت جمعی محقق می‌شود یا همه ناامنی را تجربه می‌کنند


تاریخ‌سازی بانوان اسکواش با کسب نخستین برنز آسیا


گلوله‌باران جنوب لبنان توسط ارتش رژیم صهیونیستی


رگبار گلوله در کلرادو با قربانیان خونین


نیروی دریایی سپاه پاسداران: دو نفتکش در تنگه هرمز طعمه حریق شدند


ادامه تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک سوریه