ثبت رکورد جدید از میزان ابتلا به کرونا در ژاپن

پنج‌شنبه 20 آذر 1399
15:01
ثبت رکورد جدید از میزان ابتلا به کرونا در ژاپن مقامات بهداشتی ژاپن رکورد دو هزار و ۸۱۱ مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا در این کشور را برای روز گذشته /چهارشنبه/ گزارش کردند که تا کنون بیشترین ابتلای روزانه در ژاپن است.

العالم ـ آسیا

به گزارش تلویزیون ژاپن، مقامات بهداشتی این کشور روز پنجشنبه اعلام کردند همچنین در روز گذشته /چهارشنبه/ ۴۲ تن نیز بر اثر ابتلا به این ویروس جان خود را از دست داده اند.

جمع کل مبتلایان در ژاپن اکنون به ۱۷۰هزار و ۱۵۸ نفر و تعداد کل جان باختگان به ۲۵۰۰ تن رسیده است.

مقامات وزارت بهداشت ژاپن می گویند شمار بیمارانی که در بخش مراقبت های ویژه تحت درمان و یا به دستگاه تنفسی وصل هستند روز چهارشنبه به ۵۵۵ نفر رسید.

گزارش ها حاکی از افزایش شدید تعداد مبتلایان کرونا در میان سالمندان در توکیو است. بر این اساس تعداد این افراد نسبت به سه ماه پیش تقریبا دو برابر شده است.

طی تابستان این ویروس عمدتا در میان جوانان شیوع داشت. اما اخیرا شیوع آن در میان سالمندان نیز مشاهده می شود.

به گزارش ایرنا، روز چهارشنبه، ابتلای ۱۰۳ نفر در سنین ۶۵ سال و به بالا به این ویروس در توکیو تایید شد این اولین باری است که تعداد روزانه مبتلایان سالمندان از ۱۰۰ نفر گذشته است.

مقامات توکیو می گویند بسیاری از موارد ابتلا به ویروس کرونا در میان سالمندان، در مراکز درمانی و آسایشگاه های سالمندان گزارش شده است.

این مقامات از افراد مسن درخواست کردند تا از بیرون رفتن های غیرضروری اجتناب کرده و هنگامی که در خانه هستند اقدامات پیشگیری از کرونا را رعایت کنند.

0% ...

آخرین اخبار

دیدار رئیس‌جمهور ایران و نخست‌وزیر نروژ در حاشیه‌ نشست سازمان ملل


افزایش قیمت نفت برنت، پس از سخنرانی مقتدرانه پزشکیان در سازمان ملل


سال تحصیلی جدید در ایران و نیمکت‌هایی که جای خالی شهدا را به یاد می آورد


پیام اقتدار تهران در نیویورک؛ بازتاب جهانی سخنرانی پزشکیان در سازمان ملل


از بی‌اعتنایی ترامپ به نخست‌وزیر لبنان تا موضع ایرلند در برابر رژیم صهیونیستی و...


مخبر: رئیس‌جمهور در سازمان ملل پیام ایستادگی و انتقام از متجاوزان را فرستاد


قالیباف از سخنرانی رئیس‌جمهور در مجمع عمومی تمجید کرد


نخستین دیدار پزشکیان در نیویورک؛ دیدار روسای جمهوری ایران و سوئیس


هشدار عراقچی به دبیرکل ناتو؛ حمایت از جنایات جنگی آمریکا و اسرائیل پیامد دارد


بقائی: ایران شروط خود برای احیای دیپلماسی را بطور غیر مستقیم به آمریکا اعلام کرد