سومین سالروز شکست داعش؛

رئیس پارلمان عراق: مرجعیت، با فتوای قاطع شکست داعش را رقم زد

پنج‌شنبه 20 آذر 1399
19:07
رئیس پارلمان عراق: مرجعیت، با فتوای قاطع شکست داعش را رقم زد رئیس پارلمان عراق امروز تاکید کرد که مرجعیت عالی دینی عراق با فتوای جهاد کفایی خویش بنیاد پیروزی بر گروه تروریستی داعش را بنا نهاد.

العالم - عراق

«محمد الحلبوسی» رئیس پارلمان عراق امروز پنجشنبه در بیانیه ای به مناسبت سومین سالروز پیروزی بر گروه تروریستی داعش گفت که پیروزی بر داعش از نظر زمان، ابزار و روش متفاوت بود. این یک پیروزی بود که اراده عراق آن را تحقق بخشید و مرجعیت فتوای کفایی خویش آن را بنیان نهاد.

وی در این بیانیه افزود : همه در برابر ادامه و ​​تکمیل پیروزی با بازگشت آوارگان به خانه های خود، بازسازی مناطق ویران شده، جبران خسارت آسیب دیدگان و رسیدگی و مرتفع کردن علل ظهور افراط گرایی و تحقق عدالت اجتماعی مسوول هستند.

الحلبوسی تصریح کرد: ما امروز با افتخار و سربلندی کامل حماسه تاریخی و نبرد سرنوشت ساز پیروزی بر تروریسم را گرامی می داریم در چنین روزی، پیروزی بر باندهای تروریستی داعش رقم خورد.

امروز دهم دسامبر (۲۰ آذرماه) مصادف با سومین سالروز پیروزی عراق بر گروه تروریستی داعش است و دبیرخانه هیات وزیران این کشور امروز را به منظور گرامیداشت این مناسبت، تعطیل عمومی اعلام کرده است.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

تأکید عراقچی بر بهره‌گیری از ظرفیت دیپلماسی برای تأمین منافع ملی


تعلیق پروازهای هواپیمایی قطر به ریاض و دمام عربستان


اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو