احتمال لزوم استفاده از ماسک حتی بعد از واکسیناسیون کرونا

يکشنبه 23 آذر 1399
16:42
احتمال لزوم استفاده از ماسک حتی بعد از واکسیناسیون کرونا مشاور ارشد علمی دولت انگلیس گفت: استفاده از ماسک ممکن است همچنان تا زمستانِ آینده لازم باشد زیرا بعید است به این زودی‌ها زندگی به روال عادی برگردد.

العالم - اروپا

"پاتریک والانس" این هشدار را همزمان با آغاز واکسیناسیون کرونا با واکسن فایزر بیون‌تک در انگلیس اعلام کرده است.

اگرچه او اذعان دارد که آغاز واکسیناسیون یک اتفاق فرخنده است اما در مصاحبه با "اسکای نیوز" همچنان از مردم می‌خواهد که مراقب باشند.

او گفت: ممکن است در زمستان آینده حتی پس از انجام واکسیناسیون به اقدامات احتیاطی مانند پوشیدن ماسک نیاز داشته باشیم زیرا هنوز نمی‌دانیم که واکسن در جلوگیری از انتقال ویروس چقدر کارآمد است.

دلیل این امر این است که هنوز مشخص نیست آیا افراد واکسینه شده که بیشتر آنها از این بیماری در امان هستند ممکن است همچنان ناقل ویروس به کسانی باشند که واکسن را دریافت نکرده‌اند؟

مشاور دولت همچنین با اشاره به مدت زمان اجرای برنامه واکسیناسیون گفت: زمان زیادی طول خواهد کشید تا همه افرادِ در معرض خطر و کسانی که دسترسی به آنها دشوار است، واکسینه شوند.

وی تاکید کرد: بسیار مهم است که متوجه باشیم این تازه آغاز کار است و مدت زمان زیادی طول می‌کشد تا واکسیناسیون گسترده‌ انجام شود.

به نوشته روزنامه ایندیپندنت، وی افزود: بنابراین تا بهار دو سال بعد بعید است که اوضاع به حالت عادی بازگردد.

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

هشدار بقایی درباره عملیات‌های پرچم دروغین در منطقه


سردار ابن‌الرضا: آمریکا با فناوری دفاعی پیشرفته ایران به چالش کشیده شد


انهدام پنجاه و سومین فروند پهپاد MQ-9 آمریکا


ذوالقدر: تا به زیر کشیدن ترامپ و نتانیاهو، تنگه هرمز را نخواهیم گشود


فشار آمریکا به دولت عراق با اهرم دلار برای خلع سلاح مقاومت/ گروه های عراقی: انحصار سلاح منوط به پایان حضور نظامی آمریکاست


درخشش هنر و خلاقیت ایرانی در قلب ژنو؛ میزبانی سازمان جهانی مالکیت فکری از «میراث ایرانی و نوآوری آینده»


سردار نقدی: جزایر خلیج فارس در امنیت کامل؛ آماده پاسخ مقتدرانه هستیم


سردار اصانلو در پکن: اخراج آمریکا از غرب آسیا، پیش‌شرط تحقق صلح پایدار است


مهلت ۴۸ ساعته به دیپلمات سوئدی برای ترک تهران


تهران در آستانه هفته دفاع مقدس میزبان حماسه بزرگ «جان‌فدایان ایران»