42 تروریست داعشی در عملیات نیروهای عراقی در جنوب موصل کشته شدند

يکشنبه 23 آذر 1399
22:13
42 تروریست داعشی در عملیات نیروهای عراقی در جنوب موصل کشته شدند فرماندهی کل نیروهای مسلح عراق از کشته شدن 42 تروریست داعشی در عملیات نیروهای عراقی در جنوب موصل خبر داد.

العالم - عراق

«یحیی رسول» سخنگوی فرمانده کل نیروهای مسلح عراق از کشته شدن ۴۲ تروریست داعشی از جمله چندسر کرده آنها در عملیات موسوم به «السیل الجارف» در منطقه «عین الجحش» جنوب موصل خبر داد.

در بیانیه‌ای که این مقام نظامی عراق در توییتر منتشر کرد، گفت: «به فرمان فرمانده کل نیروهای مسلح عراق و نظارت مستقیم سازمان مبارزه با تروریسم عملیات السیل الجارف کلید خورد و نیروهای مبارزه با تروریسم به منطقه دجله که باندهای وابسته به داعش در منطقه عین الجحش شهر موصل فعالیت می‌کنند، حمله کردند.»

به گزارش پایگاه خبری موازین نیوز، رسول گفت: «در این عملیات ۴۲ تروریست داعش از جمله چند سرکرده آنها کشته شدند و شماری اسلحه و تجهیزات و مبالغی پول عراقیو خارجی از مقرهای آنها کشف و ضبط شد.»

سخنگوی فرمانده کل نیروهای مسلح عراق اعلام کرد که این عملیات با پشتیبانی هوایی ارتش عراق انجام شده است.

«صباح النعمان» سخنگوی دستگاه مبارزه با تروریسم عراق نیز امروز گفت که طی شش ماه گذشته بیش از ۱۵۰ عملیات امنیتی علیه داعش انجام شده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و عراق


بحران خاموشی برای ۱۳ ایالت آمریکا /فرمان اضطراری واشنگتن برای مقابله با خطر کمبود برق


آتش در شرق تنگه هرمز؛ نفتکش متخلف طعمه حریق شد


رزمایش «اوراسیا-آنتی ترور ۲۰۲۶»؛ تجلی اقتدار و آمادگی رزمی نیروهای مسلح ایران


ستایش پیشینه تمدنی ایران از زبان سفیر اتریش؛ الموت پیوندگاه فرهنگی تهران و وین


هشدار سخنگوی نیروهای مسلح یمن : اطراف آرامکو را فورا ترک کنید


پارس جنوبی آماده فصل سرما شد؛ پایان موفق تعمیرات اساسی پالایشگاه‌های گازی


غریب‌آبادی هشدار داد: تکرار خطای نظامی آمریکا پیامدهای فرامنطقه‌ای دارد


بومی‌سازی تجهیزات حساس صنایع راهبردی با استاندارد‌ روز


چراغ سبز وزارت جهاد برای صادرات یک میلیون تن سیب در سال جاری