بازداشت 33 نفر در درگیری حامیان و مخالفان ترامپ

دوشنبه 24 آذر 1399
03:11
بازداشت 33 نفر در درگیری حامیان و مخالفان ترامپ رسانه‌های آمریکایی از بازداشت حداقل 33 نفر در جریان درگیری‌ها و تنشهای خیابانی روزهای شنبه و یک شنبه در واشنگتن خبر داده‌اند.

العالم - آمریکا

به گفته مقامات پلیس واشنگتن، دلایل عمده این بازداشتها حمل سلاح مرگبار، حمله به نیروهای پلیس و اتهاماتی نظیر حمل سلاحهای غیرقانونی بوده است.

براساس گزارش شبکه WJLA، حداقل 8 افسر پلیس در جریان اعتراضات و درگیریهای شنبه و یک شنبه در واشنگتن مجروح شده‌اند.

وقوع درگیری میان حامیان و مخالفان ترامپ و همچنین پلیس با معترضان در پی لشکرکشیهای خیابانی حامیان ترامپ در اعتراض به نتیجه انتخابات ریاست جمهوری 2020 طی روزهای شنبه و یک شنبه، پایتخت آمریکا را ناآرام کرده بود. شنبه عصر و یک شنبه صبح به وقت محلی هزاران نفر از معترضان که خواستار ابطال نتایج شمارش آرا هستند به خیابانهای پایتخت آمریکا آمده بودند که به زد و خورد و آشوب کشید شد.

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک» روسیه، عصر شنبه درگیری‌های خشنی بین هواداران و مخالفان ترامپ در میدان بزرگ «بی‌اِل‌اِم» در واشنگتن رخ داده بود.

بر این اساس، تظاهرات‌کنندگان دو طرف، به سمت یکدیگر بمب‌های دودزا، گاز اشک‌آور و اشیاء خطرناک پرتاب کرده و نیروهای پلیس در این بین تلاش می‌کردند تا آنها را از هم جدا نگاه دارند.

روزنامه نیویورک تایمز هم روز یک شنبه گزارش داد که در این درگیریها حداقل 4 نفر بر اثر ضربات چاقو مجروح شده‌اند.

پیش از این، رئیس‌جمهور آمریکا حین عزیمت برای دیدن مسابقه فوتبال آمریکایی در آکادمی ارتش، با بالگرد از تجمع هواداران خود در واشنگتن بازدید کرده بود. منتقدان این اقدامات ترامپ را تحریک حامیان خود برای اعتراضات خیابانی خوانده‌اند.

انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا روز سوم نوامبر (۱۳ آبان) برگزار شد. برآوردهای رسانه‌های آمریکا حاکی است جو بایدن با کسب ۳۰۶ رأی الکترال در این انتخابات پیروز شده است. ترامپ ۲۳۲ رأی الکترال به دست آورد اما ترامپ تاکنون از پذیرفتن شکست در انتخابات امتناع ورزیده و بارها تأکید کرده است که بایدن با تقلب بعنوان پیروز این فرایند معرفی شده است.

0% ...

آخرین اخبار

بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام


۲ نوجوان اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران محاکمه شدند


وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت


کاریکاتور | صفحات خونین تاریخ آمریکا؛ میراثی از جنایت، مداخله و جنگ‌افروزی علیه ملت‌ها


کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت


عراقچی: مردم ژاپن باید دولتشان را در قبال جنایات آمریکا پاسخگو کنند


رئیس قوه قضائیه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


تیراندازی در مراسمی در شمال سوئیس یک کشته و چند زخمی برجای گذاشت


شروط گردان‌های سیدالشهدا در عراق برای سامان‌دهی سلاح+فیلم