ترامپ: واکسن کرونا نمی‌زنم

دوشنبه 24 آذر 1399
09:53
ترامپ: واکسن کرونا نمی‌زنم در حالیکه گزارش‌هایی از بروز آلرژی در تعدادی از افرادی که واکسن «فایزر-بیوان‌تک» را تزریق کرده‌اند، منتشر شده، رئیس‌جمهور آمریکا اعلام کرد که فعلاً برنامه‌ای برای تزریق واکسن کرونا ندارد.

العالم- آمریکا

«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا امروز (دوشنبه) در پیامی که در صفحه توییتر خود منتشر کرد، اعلام کرد که در حال حاضر واکسن کرونا را تزریق نمی‌کند.

ترامپ در این پیام با تأکید بر اینکه هم‌اکنون زمان آن نیست که کارکنان کاخ سفید واکسن کرونا تزریق کنند، نوشت: « افرادی که در کاخ سفید کار می‌کنند باید واکسن را زمان دیگری در ادامه این برنامه (توزیع واکسن کرونا) دریافت کنند، ‌مگر آنکه به طور خاص (به دریافت آن) نیاز باشد. درخواست کرده‌ام که این اصلاحات انجام گیرد. قرار نیست که واکسن بزنم اما مشتاقانه منتظرم که در زمان مناسب این کار را انجام دهم. متشکرم».

اظهارات ترامپ در شرایطی مطرح شده است که آنطور که شبکه بی بی سی گزارش کرده است، سازمان غذا و دارو در آمریکا (FDA)، مجوز اضطراری برای تزریق واکسن کرونا تولید شرکت فایزر-بیوان‌تک را مورد تأیید قرار داد تا زمینه قانونی برای استفاده از آن در واکسیناسیون عمومی این شرکت فراهم شود.

طبق این گزارش، نهادهای مرتبط با توزیع این واکسن اعلام کرده‌اند که ظرف ۴۸ ساعت آماده توزیع سراسری حدود ۶.۵ میلیون دوز از این واکسن در سراسر آمریکا هستند که قرار است به حدود سه میلیون سالمند در معرض خطر تزریق شود.

شبکه راشاتودی نیز در این خصوص گزارش کرد که اولین سری از تزریق واکسن فایزر در سراسر آمریکا برای کارکنان خدمات درمانی و افرادی همچون سالمندان صورت می‌گیرد که بیشتر در معرض خطر قرار دارند.

طبق این گزارش، علیرغم آنکه ترامپ ظاهراً در صدد است که به مردم آمریکا اطمینان دهد که توزیع واکسن فایزر در این کشور عادلانه است اما گروههایی که به کارآمدی واکسن فایزر شک و تردید دارند، معتقدند که این اظهارنظر ترامپ نشانه‌‌ای است مبنی بر اینکه واکسن فایزر مشکل دارد.

از طرف دیگر، چند روز پیش، رسانه‌های انگلیس گزارش کردند که دو کارمند بخش درمان انگلیس پس از تزریق دوز اول فاکسن فایزر-بیون ان تک به آن آلرژی نشان داده‌اند.

پس از انتشار این خبر، مقام‌های بهداشتی در انگلیس تصریح کردند که افرادی که سابق واکنش شدید آلرژیک دارند، نباید واکسن فایزر-بیو‌ان تک را تزریق کنند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

تجاوز رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با گلوله‌های حاوی فسفر سفید


عراقچی: آمریکا باید به تعهدات خود و تفاهم‌نامه اسلام‌آباد بازگردد


بقایی: اتحادیه اروپایی نقش خود را در حد مجری اوامر آمریکا تقلیل داده است


نماینده پارلمان لبنان: به قدرت ایران و رهبر آن تکیه داریم و به هم‌پیمانی با تهران افتخار می‌کنیم


ستادکل نیروهای مسلح: تجاوز از هیچ مبدایی تحمل نمی‌شود


ایران، لبنان، فلسطین؛ معادله‌هائی که ترامپ و نتانیاهو نتوانستند با جنگ آنها را به نفع خود تغییر دهند + ویدئو


نجات ۱۶۳ کودک از یک باند قاچاق، فلوریدا و جهان را تکان داد+فیلم


پزشکیان میهمان ویژه مراسم افتتاحیه بازی‌های جهانی عشایر در بیشکک + فیلم و عکس


نبیه بری: به هیچ‌وجه از حق لبنان برای پیگرد "اسرائیل" به‌دلیل تجاوزاتش چشم‌پوشی نمی‌کنیم +فیلم


بشکه باروتی به نام کرانه باختری؛ هشدارهای اطلاعاتی درباره مقاومت خشمگین+فیلم