ترامپ: توقف شمارش آرا در برخی ایالت‌ها برای سرقت نتیجه بود

دوشنبه 24 آذر 1399
19:58
ترامپ: توقف شمارش آرا در برخی ایالت‌ها برای سرقت نتیجه بود
رئیس جمهور آمریکا در پیامی در توییتر نوشت که دلیل توقف شمارش آرا در برخی ایالت‌ها در نیمه‌های شب پس از انتخابات برآورد میزان آرای مورد نیاز برای سرقت انتخابات بوده است.

العالم - آمریکا

«دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا در پیامی در توییتر بار دیگر مدعی تقلب در انتخابات ریاست جمهوری این کشور شد.

وی در این پیام توییتری نوشت: «چرا ایالت‌های کلیدی شمارش (آرا) را در نیمه‌های شب متوقف کردند؟ چون آنها منتظر کشف کردن این موضوع بودند که چه تعداد آرا برای سرقت انتخابات متقلبانه نیاز داشتند.»

انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا روز سوم نوامبر برگزار شد. برآورد رسانه‌ها حاکی است جو بایدن با ۳۰۶ رأی الکترال به عنوان رئیس‌جمهور بعدی آمریکا انتخاب شده است. ترامپ ۲۳۲ رأی الکترال به دست آورد. ترامپ از پذیرش نتیجه انتخابات خودداری کرده و شکایت‌هایی را درباره تقلب در فرایند رأی‌گیری در چند ایالت کلیدی مطرح کرد. اکثر این شکایت‌ها رد شده‌اند.

از سوی دیگر «مارک الیاس» وکیل دموکرات روز گذشته در صفحه شخصی خود در توییتر نوشت که در حال حاضر هیچ دادخواست بدون حکمی از سوی ترامپ یا متحدان وی در هیچگونه دادگاهی در آمریکا وجود ندارد.

وی همچنین گفت که تنها پرونده‌ای که همچنان باقی مانده درخواست تجدیدنظر ترامپ درباره رد یکی از دادخواست‌هایش بوده است.

تا کنون و در صورتی که ترامپ دادخواست جدید دیگری را ارائه ندهد، وی و متحدانش 60 دادخواست برای ابطال نتایج آرا در چند ایالت داشته‌اند که 59 دادخواست آنها با شکست مواجه شده است.

ادعاهای ترامپ در حالی است که دیوان عالی آمریکا روز شنبه درخواست ایالت تگزاس و ستاد وی برای ابطال نتایج انتخابات در ۴ ایالت این کشور را رد کرد. هر سه قاضی که از سوی ترامپ در این دادگاه منصوب شده‌اند نیز همراه با اکثریت قضات دادگاه عالی آمریکا این اقدام ایالت تگزاس و ستاد ترمپ را رد کردند.

ایالت تگزاس به همراه ستاد ترامپ در دادخواستی که به دیوان عالی آمریکا ارائه کردند خواستار ابطال نتیجه انتخابات در ۴ ایالت کلیدی جورجیا، میشیگان، پنسیلوانیا و ویسکانسین بودند که در تمامی این ۴ ایالت کلیدی، بایدن پیروز انتخابات اعلام شده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم