گوترش، هماهنگ‌کننده ویژه روند صلح خاورمیانه را به شورای امنیت معرفی کرد

دوشنبه 24 آذر 1399
22:56
گوترش، هماهنگ‌کننده ویژه روند صلح خاورمیانه را به شورای امنیت معرفی کرد
دبیر کل سازمان ملل روز دوشنبه هماهنگ‌کننده ویژه روند صلح خاورمیانه را به شورای امنیت سازمان ملل معرفی کرد.

العالم - آمریکا

«آنتونیو گوترش» دبیر کل سازمان ملل روز دوشنبه «تور وینسلاند» نروژی را به عنوان هماهنگ‌کننده ویژه روند صلح در خاورمیانه معرفی کرد.

معرفی این مقام جدید سازمان ملل در حالی صورت می‌گیرد که دبیر کل سازمان ملل اخیرا به مناسبت روز جهانی همبستگی با ملت فلسطین گفت که راهکار دو دولتی برای مسئله فلسطین بیش از پیش دور از دسترس می‌شود.

گوترش، حل نشدن مسئله فلسطین را مسئله‌ای دردناک خواند و گفت که چشم انداز دستیابی به یک راه حل مناسب مبتنی بر وجود دو کشور (فلسطین و اسرائیل) دور از دسترس می‌شود.

دبیر کل سازمان ملل خواستار تلاش بیشتر جامعه بین المللی برای کاستن از رنج ملت فلسطین شد و نسبت به مشکلات مالی آنروا هم ابراز نگرانی عمیق کرد.

او گفت: «آنروا از آنجایی که طرف اصلی ارائه دهنده مستقیم کمک‌ها به پنج میلیون و هفتصد هزار آواره فلسطینی در سرزمین‌های فلسطینی است، نقش اساسی ایفا می‌کند.»

آمریکا از ۲۳ ژانویه گذشته کمک‌ها به آنروا را به ادعای نارضایتی از عملکرد آن متوقف کرده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

انفجار دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز


هشدار روسیه درباره پیامد‌های تشدید تنش‌ها علیه ایران


حضور فنی و رسانه‌ای ایران در «مدیا اکسپو ۲»


دیدار وزیر خارجه چین با علی باقری کنی


غریب‌ آبادی: دیپلماسی کشاورزی زمینه‌ ساز تقویت امنیت غذایی و همکاری‌ های منطقه‌ ای است


علی باقری به پکن رفت


سفر نماینده ویژه چین به ایران و غرب آسیا


الجزایر، فرانسه را به فرار از تحویل نقشه‌ انفجارهای اتمی متهم کرد


حمله به هنرمند عراقی، تلاش آمریکایی - صهیونی برای شکاف میان تهران و بغداد


نماینده دموکرات کنگره خواستار توقف تامین مالی نظامی‌گری آمریکا علیه ایران شد