دهن‌کجی قطر و عُمان به عادی‌سازی روابط با تل‌آویو

سه شنبه 25 آذر 1399
09:17
دهن‌کجی قطر و عُمان به عادی‌سازی روابط با تل‌آویو روزنامه الکترونیکی لندنی «رأی الیوم»، از دست رد قطر به سینه فرستاده آمریکا در خصوص عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی خبر داد.

العالم - آسیا

روزنامه الکترونیکی «رأی‌الیوم» به نقل از منابع آگاه گزارش کرد، «جرد کوشنر» داماد، مشاور و فرستاده رئیس‌جمهور آمریکا در سفر خود به قطر حامل درخواستی برای پیوستن دوحه به کشورهای سازش‌کننده با رژیم صهیونیستی در مدت باقی مانده از دوره ریاست‌جمهوری «دونالد ترامپ» بوده است.

این منبع آگاه گفت، مقامات قطری به این درخواست کوشنر پاسخ منفی داده اما در قبال دیگر درخواست‌های آمریکا از خود انعطاف داشته‌اند.

کوشنر در دوازدهم آذرماه با «تمیم بن حمد» امیر قطر دیدار کرد و بنا به اعلام رسانه‌های قطری در دیدار مذکور درباره همکاری راهبردی میان دوحه و واشنگتن و مسایل منطقه‌ای و بین‌المللی بحث و تبادل‌نظر شد.

عُمان

این منبع در پاسخ به سوال رأی‌الیوم مبنی بر اینکه آیا عُمان هم پس از مغرب روابط خود را با رژیم صهیونیستی عادی‌سازی خواهد کرد یا خیر، گفت، اخیرا با مقامات عمانی دیدار داشته و آنها چنین تصمیمی ندارند همانطور که کویت فعلا قصد چنین کاری ندارد.

تا کنون در مدت اخیر کشورهای امارات، بحرین، سودان و مغرب روابط خود را با رژیم صهیونیستی عادی‌سازی کرده‌اند و صهیونیست‌ها مدعی‌اند کشورهای دیگری نیز به این روند می‌پیوندند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

صدای انفجار در اربیل و سلیمانیه عراق


وزیران خارجه چین و آمریکا درباره خاورمیانه و روابط دوجانبه گفت‌وگو کردند


تاکید سرلشکرصفوی برناتوانی جنگ صهیونیستی یا آمریکایی درمقابل“بصیرتِ مردمی”و“اقتدارِ ولایی"


نفتکش متخلف "ترند" با پرچم کشور توگو مورد اصابت قرار گرفت


پنتاگون خروج بخشی از نیروهای آمریکا از اروپا را بررسی می‌کند


سازمان ملل بر پاسخگویی آمریکا درباره جنایات جنگی در ایران تأکید کرد


گزارش یک حادثه امنیتی در آب‌های راهبردی تنگه هرمز


قالیباف: وتوی چین و روسیه سوءاستفاده سیاسی از شورای امنیت را رد کرد


37 حمله هوایی جنگنده‌های سعودی به مناطق غیرنظامی یمن


آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد