خبر فوری:

حزب الله لبنان روزانه توان شلیک ۴۰۰۰ موشک را به اسرائیل دارد

سه شنبه 25 آذر 1399
18:53
حزب الله لبنان روزانه توان شلیک ۴۰۰۰ موشک را به اسرائیل دارد کارشناسان نظامی اسرائیلی به این موضوع اشاره می کنند که حزب الله در حال حاضر دهها موشک نقطه زن در اختیار دارد که این به حزب، توان وارد کردن ضربات دقیق در هر رویارویی آتی با اسرائیل را می دهد

العالم - لبنان

رسانه صهیونیستی جروزالم پست در گزارشی به توان نظامی حزب الله در هر جنگ آتی اذعان کرد و اینکه در هر جنگ آتی می تواند ۴۰۰۰ هزار موشک در روز به سوی اراضی اشغالی شلیک کند.

در مقاله ای که سرهنگ احتیاط ارتش رژیم صهیونیستی با نام «ایلی بار اون» در این رسانه صهیونیست نوشته، آمده است: کارشناسان نظامی اسرائیلی به این موضوع اشاره می کنند که حزب الله در حال حاضر دهها موشک نقطه زن در اختیار دارد که این به حزب، توان وارد کردن ضربات دقیق در هر رویارویی آتی با اسرائیل را می دهد تا مواضع راهبردی و مهم را در عمق اسرائیل هدف قرار دهد.

وی می افزاید: سید حسن نصرالله دبیر کل حزب الله بارها از به کارگیری موشک های دوربرد برای هدف قرار دادن نیروگاه هسته ای اسرائیل در دیمونا سخن گفته است و این به تهدیدی تبدیل شده است.

این سرهنگ صهیونیست در ادامه آورده است:حزب الله توان شلیک ۴۰۰۰ موشک در روز را دارد و این در مقایسه با جنگ ۳۳ روز سال ۲۰۰۶ است که در طول آن کمتر از ۴۰۰۰ موشک شلیک شد.

وی در ادامه مقاله خود نوشته است: حزب الله توان ریختن آتش سنگین زمین به زمین بزرگتر از قدرت ۹۵ درصد از ارتش های دنیا را دارد.

وی در مقاله خود می نویسد: در جنگ سال ۲۰۰۶، حدود ۳۰۰ هزار اسرائیلی به عمق اسرائیل فرار کردند و طی آنها ۴۳ نفر و ۱۲ نظامی داخل اسرائیل کشته و دهها نفر زخمی شدند و خسارات سنگینی وارد شد.

این نظامی صهیونیست اعلام کرد: براساس برخی برآوردها؛ حزب الله توان موشکی خود را به ۱۷۰ هزار موشک افزایش داده است که شامل موشک های کوتاه برد، دور برد و موشکهایی است که برد آن به بیش از ۳۰۰ کیلومتر می رسد. علاوه بر آن حزب الله صدها پهپاد هجومی در اختیار دارد.

0% ...

آخرین اخبار

نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو


پاسخ قاطع وزیر خارجه ایسلند به توهین نتانیاهو در سازمان ملل


عذرخواهی مالکان کشتی‌ها برای عبور غیرمجاز از تنگه هرمز


عراقچی: از شروط خود کوتاه نخواهیم آمد


با قدرت از حقوق ملت ایران و ملتهای مظلوم منطقه دفاع کردیم


هشدار به کشتی‌ها برای عبور از مسیرهای نامعتبر


مجلس اعلای اسلامی عراق: شکستن محاصره ایران، واجب است


قطع گازوئیل اروپا؛ تازه‌ترین ضربه جنگ علیه ایران بر اعتبار آمریکا


سردار شکارچی: مجرب‌ترین کشور جهان در نبرد نامتقارن هستیم


اذعان رسانه عبری به افزایش تحریم سخنرانی نتانیاهو در سازمان ملل