هشدار حماس به تشکیلات خودگردان درباره تداوم سازش با رژیم صهیونیستی

جمعه 28 آذر 1399
20:02
هشدار حماس به تشکیلات خودگردان درباره تداوم سازش با رژیم صهیونیستی عضو دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) به تشکیلات خودگردان فلسطین درباره تداوم روند سازش و عادی سازی روابط با رژیم اشغالگر قدس تحت هر عنوانی هشدار داد.

العالم- فلسطین اشغالی

"خلیل الحیه" عضو دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی حماس در گفت و گو با مرکز اطلاع رسانی فلسطین تاکید کرد که مذاکرات مقامات تشکیلات رام الله با سران رژیم اشغالگر قدس که در آستانه سه دهگی قرار دارد، هیچ حقی از حقوق ملت فلسطین را محقق نکرده است.

عضو دفتر سیاسی حماس افزود: تداوم روند سازش و عادی سازی روابط میان تشکیلات رام الله با رژیم اشغالگر قدس هیچ سودی به حال ملت فلسطین نخواهد داشت.

الحیه یادآور شد: ما از هرگونه تلاش فلسطینی در جهت اجماع کشورها و جهانیان و نظام ها در مورد حقوق فلسطینیان می شود، حمایت می کنیم و درباره از سرگیری روند سازش و عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی نگران هستیم.

وی با بیان اینکه جنبش مقاومت اسلامی حماس با جنبش فتح قطع رابطه نکرده است، گفت: ارتباطات ما با برادرانمان در جنبش فتح هرگز قطع نشده است و ما به تماس های خود با آنان در راستای تحقق وحدت ملی ادامه می دهیم.

تشکیلات خودگردان فلسطین سه‌شنبه هفته گذشته اعلام کرد که همکاری‌های امنیتی را با رژیم صهیونیستی از سر می‌گیرد.

پس از اینکه آمریکا قدس را به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی اعلام کرد، تشکیلات خودگردان فلسطین روابط خود را با دولت «دونالد ترامپ» رییس‌جمهوری آمریکا متوقف و هماهنگی امنیتی با رژیم صهیونیستی را به حالت تعلیق در آورد.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

هشدار مقاومت عراق به ترامپ: جنازه نظامیانت را برایت می‌فرستیم


کارشناس عرب: اسرائیل نگران گسترش جنگ به سرزمین‌های اشغالی است


سرای سعدالسلطنه؛ جایگاه قزوین در تاریخ ایران


از وحشت کودکان غزه تا چشم‌های متفاوت کودک یمنی؛ روایت شبکه العالم از سوژه‌های داغ فضای مجازی


سرلشکر ایزدی: به هرگونه تحرک دشمن پاسخ می‌دهیم


جهان خاطرات مشابه جنایت آمریکا در سیریک را در حافظه دارد


تشدید حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


گزارش العالم از زندگی پر از رنج دختر کوچک غزه با بدنی خمیده + فیلم


کارشناس لبنانی: ترامپ در قبال ایران سردرگم و فاقد استراتژی خروج از بحران است


دیدار فرمانده کل ارتش و سرپرست وزارت دفاع/ تأکید بر ارتقای آمادگی و تداوم قدرت‌سازی دفاعی