تفاهم دولت و مجلس برای اجرای مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا/ دریافت کنندگان طرح کمک معیشتی به ۴۰ میلیون نفر افزایش یافت

شنبه 29 آذر 1399
15:21
تفاهم دولت و مجلس برای اجرای مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا/ دریافت کنندگان طرح کمک معیشتی به ۴۰ میلیون نفر افزایش یافت معاون اقتصادی رییس جمهور از تفاهم دولت و مجلس برای اجرای مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا خبر داد و گفت: بر اساس این تفاهم مقرر شد در این طرح معیشتی ۴۰ میلیون نفر یارانه کمک معیشتی دریافت کنند.

العالم ـ ایران ـ اقتصادی

محمد نهاوندیان معاون اقتصادی رییس جمهور، با اشاره به مذاکره اخیر حسن روحانی رییس جمهوری با محمدباقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی افزود: در این مذاکره گفت‌وگوهایی در زمینه طرح اخیر مجلس درباره کمک به خانوارهای نیازمند صورت گرفت.

معاون اقتصادی رییس جمهور افزود: بر این اساس تفاهم عملیاتی در این نشست حاصل شد تا اصلاحی در مصوبه ستاد ملی مبارزه با کرونا انجام شود و تعداد جمعیتی که در این طرح معیشتی کمک لازم را دریافت می‌کنند تا ۴۰ میلیون نفر افزایش پیدا کرد.

به گزارش اداره کل اخبار و رسانه‌های گروهی مجلس، نهاوندیان با بیان اینکه ماهانه ۱۰۰ هزار تومان به هر نفر پرداخت خواهد شد، عنوان کرد: گروه خاصی که تحت پوشش کمیته امداد هستند براساس مصوبه مجلس شورای اسلامی ۱۲۰ هزار تومان در ماه دریافت خواهند کرد که نخستین پرداخت هم روز گذشته صورت گرفت.

0% ...

آخرین اخبار

هشدار یمن به شرکت‌های بیمه: فریب تضمین‌های سعودی را نخورید


عراقچی در دیدار با همتای قطری: کشورهای منطقه نباید اجازه استفاده آمریکا از خاک خود علیه ایران را بدهند


کلافگی ارتش تا دندان مسلح صهیونیست‌ها از بادبادک های غزه!


سرلشکر رضایی: آمریکا شرارت کند بلایی سرشان می‌آوریم که در تاریخ ثبت شود


ابن‌الرضا: معادلات را تغییر دادیم؛ با ایران محترمانه سخن بگویید


قالیباف: امپراتوری آمریکا روبه‌زوال است


قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا